Najdi forum

Pes SPLOH ne laja

Pozdravljeni !

Doma imamo 7 mescov starega labradorčka in še zmeraj NE LAJA. . A je to normalno ali ne ?
Ker res čist čist nikol ne laja, bolokdo in bolokdaj pride kdo k hiši. Tud na nobenga psa ne laja, samo navihanooo gleda.
Prosim za odogovre …Hvala

Ja super… In kaj tukaj moti. Meni bi bilo fantastično, da psa ne bi rabila odvajati tuljenja na ograji ali ko zazvoni zvonec na hiši.

Ne razumem zakaj vam je to tako čudno – pač ni lajač.

jaz pa razmišljam, da bi najprej preverili, kako dobro pes sliši in če OK sliši, ste srečnoti, razen, če si ga niste kupili kot strašnega čuvaja, potem ga raje komu podarite in si kupite najbolj lajajočo čivavo…

Zakaj pa čivavo? Moja čivava je najbolj nežna dušica pod soncem. Da bi lajala? NIKOLI ! Aja, da ne bo pomote, ni gluha!

Ne, saj me ne moti sam čudno se nam zdi ko nikoL ne zalaja… In seveda ni gLup dobRo sLiši

Hej,
to je pa zanimivo. Moja prejšna psička, labradorka, tudi ni zalajala do cca. enega leta. Sem se tudi jaz čudila, a je pol normalno začela. Zdajšna je pa ravno obratno. Ko je bila mala in mlada, je imela tok za “povedat”, zdaj pa samo ko se ji zdi potrebno. Je pa bernka.

LP

New Report

Close