Najdi forum

perzijske muce

Hej

Vsem najlepša hvala za odgovore,bom poskusla mal poiskat

Hvala

a ma kdoo za podarit perzisko mucko zelo mlado še!!!
jo nujno rabim ker sem res mal usekana na mačke če lahko tako po domače povem.

p.s. mora bit ceplena in pregledana

Podarjena, cepljena, pregledana? Še muzičko?
Čistokrvno prezijko boste morali plačat, če si jo želite, seveda čistokrvne so samo tiste z rodovnikom!
Če si želite zastonj mucko, poglejte po zavetiščih, saj jih je tam ogromno, ki iščejo nov dom.
LP

Ja, samo oddaja se dovolj stare, pa predvsem ne zato, ker je nekdo ta moment “mal usekan”.

Jaz pa si že dolgo želim siamskega mačka mešanca, lahko z daljšo dlako. Zaželjeno da je mladiček, če je odrasel pa naj bo kastriran/sterilizirana in vajen ljudi.

Pišite mi na mail: [email protected]

LP

A zakaj ga pa ti ne bi sama dala kastriran, a misliš, da ti mora bit vse podarjeno, avša???

Kje je smisel siamca, če je lahko dolgodlak?

Jaz iščem dolgodlako perzijsko mačko najraje bi imela belo.
Če ima kdo za podariti perzijsko mačko naj mi piše na: [email protected]
Že za unaprej se vam lepo zhvaljujem.
HVALA!

Perzijske muce se ne podarjajo. Razen, če misliš dolgodlako domačo muco, podobno Perzijki.
Dopuščam možnost, da lastnik Perzijske muce zboli, umre in se išče nov dom za muco, v tem primeru morda. Pa še takrat naj bi bil vzreditelj o tem obveščen.
Tako, da najbolje, da pogledaš po Zavetiščih, kjer imajo pogosto lepe dolgodlake muce. Tudi jaz sem posvojila eno tako, zavrženo dolgodlako, zelo podobno Perzijki.

Ja lahko je samo dolgodlaka najbolje bi bilo če bi bila bela.
Sem pogledala že po vseh zavetiščih ,saj imajo povsod zelo lepe muce samo jaz hočem imeti belo kosmato.

LP

Dober dan

Imam Perzijsko muzo, zlatno osenčena, cepljena in čipirana, z ogromnimi očema
Iščem perzijskega mačka na razplod

Kdo ve kakšnu informacijo zelo prosim pomagajte
tel. 031488521

Добрый день

Рыжая персидская кошка с огромными рыжими глазами, чипированая и привитая, ищет персидского кота для вязки

За информацией обращаться по т. 031488521

Če misliš vzrejati, potem bo pravi felinološko društvo.

Tukaj je stran Felinološkega društva Ljubljana:

Obrni se na njih, prepričana sem, da ti bodo z veseljem podali informacije o tem, kaj je potrebno storiti, preden mačko vzrejaš. Na strani najdeš tudi ogromno podatkov, ki bi ti znali priti prav.

Seveda velja to v primeru rodovniške mačke.

Če doma nimaš rodovniške mačke, potem bi bilo smiselno opustiti idejo o “dvoriščni reji”, katero se skušaš iti.

Hvala TV. Bom dodala nekaj stavkov k tvojemu pisanju :).

Pred vzrejo je potrebno pridobiti vsaj minimalno znanje o mačkah, njihovem reproduktivnem ciklu, oskrbi, problemih, genetiki .. ipd … Torej branje, učenje, preučevanje rodovnikov.
Krasno je, če se dela pod vodstvom mentorja.

Izbrati je potrebno primerno felinološko organizacijo, v okviru katere se bo razstavljalo, vzrejalo in registriralo potomce.

V določeni starosti se opravi vzrejni pregled, sestoječ iz
– ocene zunanjosti (razstava) ter
– veterinarski pregled (ki zajema detaljni pregled same mačke torej njenega zdravstvenega stanja, obveznih in priporočenih testov s katerimi eliiniramo nevarnost prenosa morebitnih genetiskih obolenj v bodoče generacije)

Šele ko je to vse za nami, se lahko začnemo ozirati za primernimi paritvenimi partnerji.

Valeia – iz katerega vzrejališča je tvoja muca?

[url=Http://www.musicat.cc]SI*MuSiCat - Silver/Golden Persian Cats [/url] [url=http://www.fd-ljubljana.si]Felinološko društvo Ljubljana[/url]

Poljanec>

Jaz ti takoj podarim snežno belega mucka z modrimi očmi,ki je vse pocepljen in kastriran star 5 mesecev ampak… ja vedno pride ampak. Torej ampak… boš mogel ponj v Kairo (Egipt).

Če bi te zanimalo ali koga drugega… tukaj na spodnjem linku je slikca od takrat ko je prišel k hiši.

http://bata.blog.siol.net/2011/01/06/jaka/

Resno, če koga zanima se lahko zmenimo da ga odnese v Slovenijo ga takoj šenkam.

lp, eldomy

Aja… seveda sem pozabila povedati, da je gluh, ampak to me niti najmanj ne moti.

Odadala bi ga takoj, zato ker je packon in se ne umiva … mi pa imamo dva mala otroka…

Toliko.

Škoda. Če ne bi bil gluh in bi se sam umival, verjetno ne bi bil v napoto v veliki hiši z velikim vrtom…

Tudi sedaj ni v napoto!

Oprosti, sem tako razumela, glede na to, da ste ga kupili, zdaj ga pa oddajate.
Kdo pa krije stroške prevoza in papirologije, v kolikor se mu ponudi dom?

Post zgoraj je bil napisan v afektu. Mucka NE oddajam. Se opravičujem.

Če pa bi kdo rad takega mucka belega jih je v Egiptu ogromno, ki bi bili veseli, da bi kdo poskrbel zanje.

Organizacija ESMA jih ima kar nekaj in kot mi je znano jih oddajajo samo tujcem (in ne Egipčanom). Ali jih tudi čipirajo na lastne stroške in pripravijo za vas pa ne vem. So pa sterilizirani in kastrirani ter pocepljeni. Kontaktiraš jih lahko tukaj.

http://esmaegypt.org/

Imajo tudi fotke muckov in kužkov, ki so za oddajo.

Saj vem, da je v Sloveniji ogromno takih živali, ki rabijo dom ampak če bi pa kdo res rad takega belega dolgodlakega mucka… pa je to tudi ena varianta, kjer se ga da dobiti…

http://esmaegypt.org/blog/dogs-cats/cats-for-adoption/

Lp, El domy

heii mene sam zanima če pa kdo mačko sive barve za podarit :)) mi smo ga imeli ampak je nam poginil in ga zelimo spet imeti
lep pozdrav

New Report

Close