Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost perilo moči

perilo moči

Mene pa zanima, če katera pozna oz. uporablja perilo moči. Dobi se ga v sanolaborju. Zanimajo me predvsem spodnje hlačke. Spredaj imajo izvezen nek tibetanski znak, ki naj bi ugodno vplival na stvari, ki se dogajajo v spodnjem delu trebuha. V bistvu naj bi urejal menstruacijo, PMS, bolečine…
Kaj mislite, je za probat?

Moje mnenje je tako, da ker itak nosiš spodnje hlačke, potem pač poskusi s temi, saj izgubiti nimaš kaj. Kvečjemu lahko pridobiš.

Cena pa tudi ni previsoka.

Jaz imam nogavice moči. Spodnje hlače si pa nameravam še kupiti.

Škodovati ne more.
Jaz sem perilo moči (sp. hlačke) dobila za rojstni dan. Sicer z ženskimi zadevami nimam težav, jih imam pa s prebavo. Zaenkrat še nisem opazila nobenih sprememb na boljše.
Po mojem je pa odvisno tudi od tega, koliko verjameš… Za probat je.

Toplo ti jih priporočam.

Sama nosim sp.hlačke, majico in nogavice.
Že tri leta.

Imam pa tudi podstavek za vodo, pijače in hrano.
Uporablajti sem jih začela zaradi hudih zdravsvenih težav.

Imela sem velike težave s želodcem in črevesjem. Bolečine so bile tako hude, da sem padala v nezavest. Tablete so pa vse še poslabšale.
Če, sem redno pila vodo iz podstavka in nosila hlačke, majico bolečin ni bilo. Ko pa en dan nisem pila vode iz podstavka ali nosila majice….
Sem spet imela hude bolečine.

Zdaj po treh letih, včasih tudi po več dni ne pijem vode iz podstavka pa je vse uredu.
To pomeni, da sem se pozdravila.

Prej mi je pomagala samo stroga dieta, kar je zamene bilo zelo hudo, ker sem velik gurman.

Danes lahko jem vse in nimam bolečin.

Prej sem imela boleče menstruacije, sedaj jih niti ne čutim.

Najlepša hvala za odgovore. Ker moje spodnje hlače nujno potrebujejo osvežitev, si bom gotovo kupila kakšne ”ta močne”.
Me pa zanima tole, ali jih ve stalno nosite, ali le npr. med menstruacijo oz., ko so težave?

Majico in nogavice ponoči, vsako noč.

Hlačke pa non stop, ker so zelo kvalitetne in dobro ukrojene.
Po pravici povedano imam v omari samo te hlačke in nobenih navadnih.

Pa še to, jaz svoje obrnem na narobno stran, ker baje , če imaš probleme z notranjimi organi mora gledati znak notri.

SREČNO!

Perilo moči – hlačke- nosim od februarja z namenom zanositve. Do sedaj še ni bilo nič. Bom jih poskusila še okrog obrniti, če bo pomagalo javim!

LP Eva

New Report

Close