pergonali in večje dojke
Prosim za nasvet.
Prejšnji teden sem imela IUI po prejemu pergonal inekcij.
Zanima me ali te inekcije vplivajo na povečanje dojk, ker jaz imam sedaj tako velike kot še nikoli!! In te tako bolijo, da ko si slečem modrček in ko se malo povesijo tako presneto zaboli. To je nekaj neverjetnega.
Ali ve katera ali je to zaradi pergonala.
Kaj pa v primeru, da se je kakšna pikica primla ali je to lahko znak za nosečnost. Včeraj sem dobila še drugo stop inekcijo in sedaj 8 dni bi bil test lažno pozitiven, zato moram počakati kar 12 dni.
Hvala, hvala, hvala.
Draga Emi**
Po tvojem opisu glede dojk, da so ti tako napete in, ko daš moderček dol in, ko se malo povesijo zabolijo kot sto hudiča. Pri meni se je tako zgodilo in sem bila noseča. Tako, da močno upam, da je to dober znak. Ni pomembno, da je lahko od pergonala ali gonala lahko je dober znak kot sem ti že omenila. Pri meni od Gonala in od Pergonala me nikoli niso tako dojke bolele, bolelo pa so, ko sem ostala noseča. Napiši mi ali te bradavice tudi bolijo?????
Držim pesti zate in vsekakor nam sporočaj veselo novico.
Lep dan
Doroteja
Doroteja!!
Upam oz. si želim, da imaš prav. Vendar so me dojke začele boleta kmalu po posegu iui, čez kakšen dan, kar pa mislim ne more biti posledica nosečnosti. Katja s. in Emi sta mi napisali, da je to verjetno od pregonala. Hlip!!
Bradavice me ne bolijo močno, oz. bolijo ob dotiku.
Še 8- 9 dni moram počakati, da bi lahko naredila test.
Non stop gledam, če imam kakšne mozoljčke in sem čisto out.
Sedaj se mi je pojavil še bel izcedek (kot če bi imela kakšno glivično vnetje, ampak me nič ne srbi ali boli).
Ni kaj, počakati bo treba, pa kar bo, pa bo. Če ne pa drugi ciklus!!
Tako velikih dojk pa res še nisem imela!!
Lep pozdrav
Emi**
Živjo,
sama sem ravno tako prvič dobivala Pergonal v postopku AI in me dojke ravno tako zelo bolijo in tudi bradavice so nenormalno občutljive in boleče, v maternici ali jajčnikih pa me ves čas nekaj prebada, zelo ostra bolečina. Par dni po postopku me je zjutraj tako bolelo, da sem komaj vstala. No, dopovedujem si, da to ni nič, verjetno zato, da ne bom preveč razočarana. Do 19. dne po IA moram počakati še 9 dni.
Držim pesti zate in upam, da so zmaki kljub mozolčkom pravi!!!!