Najdi forum

Sorry ampak ti nisi normalen,koliko let šteješ?????In očitno te je nekdo v življenju zelo,zelo prizadel,da ženske poimenuješ z besedo babe:(((

Oprosti TEDY, ampak se tej komplicirani napravi, samo tako reče!
Pri tem ne mislim nič, res nič slabega.

Tedy lupčka na lička, saj mi orostiš, ane.

Tebi vdani JOHANUS

mc napisal:

> – nikoli ni zadovoljen z menoj in mi vedno govori da mu ne
> štima moj odnos do živlejnja
To je le izgovor, ker sam sabo ni zadovoljen in tu ne moreš nič.
Punca, poišči takega, ki mu bo všeč tvoj način življenja.

S.

Tip je, kakršen je, mnenje si ustvarja vsak sam, mislim pa, da kaj več, kot provokacij na netu in samohvaljenja ne zmore. In verjetno tudi edini način, kjer se nekdo z njim ukvarja. So ljudje, ki so zadovoljni tudi z drobtinicami.
Tudi, če ga je katera v življenju prizadela. Pa kaj? Kdo pa že kdaj v življenju ni bil prizadet?

S.

JOHANUS, kje se da knjigo s tvojimi nasveti dobit? Rada bi postala d best hausvajfica in kakšen tvoj recept bi mi zelo polepšal življenje.
pa lupcka na licka:)))

Drago S. !

Ti si tako prijazno, polno humorja, prijetnega značaja, ljubeče in tako razumevajoče. Tudi mirno in nevzkipajoče, brez potrebe.
In ne nazadnje, polno psihološkega ter psihiatričnega znanja! Le odkod, se vpraša Franc, ta bliskovita psihoanaliza.

Ja vse kar si napisalo je cista resnica, kot v DEMOKRACIJI ! :-))))))))

Jest te imam zelo rad !

Tvoj JOHANUS, v globokem priklonu!

Johanus

iz zelo zanimivega branja, je prerastlo v preprosto podje….., zaničevanje, polno sarkazma in samovšečnosti, tema ni nič več namenjena reševanju nekega problema, ampak je prešla v preprosto obstreljevanje, kdo bo bolj osladen, zato je tema zaključena.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close