perfect woman?
O Johanus, tukaj pa se moram oglasit…..20 minut za kosilo???
Kako ste eni prikrajšani za sladkosti !
Tako kosilo ni narejeno z ljubeznijo in ne more biti ne vem kako dobro.
Na hitro spackano in še hitreje pojesti, pa čimprej pomiti….lepo te prosim no… Tako brez čustev ne gre. Za hrano si moraš vzeti čas. Znati moraš tudi vsak dan kaj novega pripraviti…
V hrani moraš znati uživati, vonjati, okušati, degustirati….predvsem pa ne hiteti. To zna biti ful seksi, predvsem pa zdravo.
Za ostale stvari, gumb na stroju in likanje in podobno pa se strinjam 🙂
Mile MADAM !!!!
Zdele ste me pa razkurile, prav pošteno ! Na hitro sem preletel Vaša mnenja.
Torej, ena mi pravi, če vask dan jem pire in ribe, Ja lubika v odgovoru sem navedel le primer kosila, ti bi pa tedenski jedilni list al’ kwa.
Druga mi pravi, da brez ljubezni pripravljam kosilo ali večerjo, matr sem zaljubljen v kastrolo ? Tud’, če je kosilo še za Francko al’ Angelco je priprava kosila opravilo, kot košnja trave (danes sva jo z Nejcem z obema traktorjema pokosila v uri in pol!)
No, naprimer, Mirjam je zadnjič skuhala v petnajstih minutah Špagete Carbonara (15 min) tako dobre, da lahko rečem, s kruhom pomazano. Meta si da več dela , solata, pa omakca (ena specialna, OK. ful dobr) pa pecene ribe in krompirček v kosih s peteršilčkom. ter kava. Vredu delala je pol ure, jaz sem pa zraven kadil pipo in klobasal traparije. Saša zmuti večerjo 20 min, pravim skuha! Koliko časa jemo je pa stvar lakote in režanja in ćvekanja med obrokom, Mile dame.
Pranje perila, sam ne me basat!!!!!!!!! To je šala mala! Ne znate se organizirat. Postavite dve košari, za temne in svetle cune. Ko je polna, streseš v pralni stroj, prašek, mehčalec in pok po gmbu in končano! ( OK v mojega gre 8 Kg, sem mal na boljšem) iz pralnega v sušilni, po gumbu in takoj ko posuši zložiš polo majice in jih definitivno ni treba likat. Tudi nekatere srajce gredo lahko direktno na obesalnik. Ja, razumen tisto punco, ki pravi, da da prat 32 gat! Toda, če so ločeni kosi po barvah, je dela enako kot z mojimi desetimi! Streseš jih v stroj 10 ali 32 isti šmorn.
ORGANIZACIJA, Mile dame, in logistika.-…..!
Za MC sem pa že povedal, da tako že nekaj časa iščem !!! :-))) Pa ji ne verjamem, ker takih dirkalnih modelov že dolgo časa ne delajo več-definitivno !
Ja, JOHANUS Vas z lahkoto nauči gospodinjsva. POZOR, Johanus je moški, je pa praktičen. :o)))))))))))))))))))))))))))))))). Dejte mi povedat v kateri odlični restavraciji je pa ženska za kuharja, ne bit smešne, no!
Rugelj je pa itak zakon !!!
Torej MC, n’č čakat, kar hitro k meni!!! Smeha in časa na tone! Tud’ tehnika je za umne gospodinjce !!!
Mile Dame, v globokem priklonu, Vam poljublja roko,
JOHANUS
Johanus…..ni čudno, da moraš iskat žensko po raznih kupidih:)))
Sploh je pa hecno, kako nas ženske učiš gospodinstva, hehehehe.
Dej…bodi iskren in priznaj, da ti potrebuješ samo eno ljubico, ne pa partnerico ali morda celo gospodinjo. Saj si sam perfekten, praktičen in še moški povrhu! Kaj ti bo vendar ženska!
Ni čudno, da si samski…..
novo sporočilo:
razšla sva se…
oba se še vedno imava rada…
čutim bolečino in olajšanje hkrati…
škoda, ker v najinem slovarju pogovor ni obstajal!
hvala vsem za podporo…
tudi sam je dejal, da bo prišel nazaj in takrat naj ga naženem…hmmm
zdi se mi moški brez jajc…glede na to, da je potreboval 5 let, da je ugotavljal ali sem ta prava ali ne….žalostno, ne?
mogoče pa njegov ego ne prenese mojega uspeha, poznanstev in da je res moje življenje preživahno zanj…
upam, da ob srečal pravo…samo ne vem kako naj se brzdam, ko bo spet prišel nazaj…kemija naju res povezuje in hunor ter druge pozitivne stvari, ki jih prej pač nisem omenjala…
kar imam rada težko odvrnem od sebe…
Res je…zdej boste rekli, da ga branim, ampak….sporočilo je bilo res pisano meni na kožo, česa je vse on kriv…saj ne da bi ga branila al pa kaj…star je 28, jaz 26.
doma res živi ločeno od mama, a mu še vedno kuha, ker se njemu čez vikend pač ne splača…kupil si je svoj pralni stroj za perilo,si opre, lika srajce ko si jih pač mora, …mi pa je dejal, ko sva se razšla: kot moški pa res ne bom določenih del orpavljal (čeprav jih, če jih mora, ČE JE SAM)
edina rešitev, ki jo vidjim:
sam ne ve kaj hoče,
v naslednjem letu bo dobil od druge kar si želi,
spoznal bo, kot ničkolikorat doslej, da se je motil…
lp
mc
Mile MADONE ( a ste vidle z vekimi crkami),
Najprej lep pozdrav, pol pa takoj enga dolgega lumpčka Smrkici na smrčka!
Drage moje, moram priznat, da se od smeha valjam po tleh. Dolgo časa sem mislil, da je forum Ženski čvek, roža tega portala. Pa ni! Tukaj ste boljše!!!
Ja punce, a bi si lahko tukaj izmenjali kakšne recepte za protiljubezenski napoj ! Glede na to, da se naportalu vsake toliko časa pojavi kakšna Čarovnica !
Eeeej, MC, ti se režiš, jaz sem pa resno mislil !
Sangrija, kar se , kako bo rekel, partnerk tice, pa tole. Jaz jih mal testiram. Rečem, a, bi ti kaj malga skuhala, tam je hladilnik, kastrole so tudi nekje….itd . Jaz grem pa tačas eno fajfo pokadit. MADONA KWA SMO VSE JEDL’ ??? Sangrija, veš mam dobr želodec! Aja, kaj pa ti kuhaš? :-))))))))
Ja saj! To je ljubezenski portal, kje hudiča bi najdu’ eno pametno punco, ki ve več od mene ? Pol pa na konc’ vsi napišejo ” svetujte mi prosiiiiiiiim”
:-)))))))jest ne morem več))))))))))))
JOHANUS
Res je 🙂
Naj ne bodo tako krute, prejšnji post nisem nič cenzuriral.
primož
MADONE !!!
OK. Primož lupcka na lička, saj veš zakaj !
No tt-jevka, mal mi namigni kakšen recept bi ti imela? Ej, ej, mogoče za en dober pire krompir, k je bla zadnjič taka polemika, da jaz jem samo pire in ribe.
Sam pazi, ta je ljubezenski in lahko pusti trajne posledice na tebi, da boš trajno zadeta vame, ja to bi b’lo pa lahko hudo usodno.
No pa dejmo babe:
To je recept za dva jedca pire krompirja! GURMANA, ve se!!!!
Vzameš 6 srednje velikih gomoljev krompirja.
Olupiš vseh 6 !
Na ogenj postavis kastrolo s cca 3/4 l vode in posoliš. tko mal od oka!
Krompir, tist olupljen razrezeš 2x podolgem in počez. in vseh 6 vržes v to kastrolo.
No, a je do tukej šlo? no, dobr pridne!!!
Iz hladilnika vzameš maslo, kislo smetano in mleko.
Zdej pa pazi, zadeva je precej natančna. Krompir se dramatično kuha in v kastroli brbota brl, brla brli.
Tu, prav tu, nastopi najkritičnejsi trenutek. Zdej babe pazite, ko doseže temperatura v najdebelejsem krompirju, ki ste ga ve gotovo zanikrno in površno razrezale, točko 62,5 stopinje celzija, madona nehejte kuhat!!! :-))) Dost je!
Ker se pri tej temperaturi razpoči zadnja celica škroba, ako s kuhanjem nadaljujete ne bo čudovit pire, ampak navaden poc!!!, Pa še vso ljubezensko energijo boste zapravile.
Pol pa ne bo z ljubeznijo skuhan, pa se bo spet kakšna pritoževala.
Čak mal, a ste do tukej zdej dojele, Vredu pridne !!!!
Od tu naprej lahko nekoliko pospešim, saj je jasno, da ta recept razlagam iskušenim profesionalkam.
Torej, krompir hitro odcedimo, stresemo v drug lonec. (Zakaj pa v drug lonec butast JOHANUS) Zato, ker je kastrola prevlecena s teflonom in bi jo sicer odrgnile. (ja spet sem na tehniki)
OK., krompir je v loncu, odrežemo za prst debelo rezino masla in štrbunk med krompir, in polovico, babe polovico pravim in nič več , kisle smetane, ne v usta ampak v lonec s krompirjem, ter nato z ljubezenskim občutkom stlacimo. (Pssssst Krompir nič drugega)
Malenkost dosolimo in ljubko pljusknemo nekaj mleka čez sol, da se sol ljubko infiltrira med rahlo gnetljivo maso pire krompirčka.
Ki je pa definitivno NJAMAAAAA !!!
Tako to je recept v dveh besedah, a ni enostavno.
Rabimo: 1 kasrolo
1 lonc emajliran
1 kuhalnik
1 tlacilko
1 1 igelni termometer ( kupite pri CONRADU) 24€
2 x vilce
2x kroznik
2 gurmana !!!
1 JOHANUSOV recept
A, da še enkrat povem?A povem? A, da ste dojele, Jaaaaa, pridne, pridne.!!!!!!!!!!!!!!
Babe 12 min in tud sekunde ne več. Ne pa tisto pesmico: Kuham, kuham dan na dan….
V globokem priklonu, Vam poljubljam roko,
JOHANUS