pepino
Xenija, oglasi se kaj pri meni v Stični. Ravno se ukoreninjajo nove sadike. Kontakte najdeš na http://www.dmpro.si
Moj mail je [email protected]
Žalost pa taka!
Pepinčke sem jeseni prepozno umaknil na toplo, pa jih je mraz… Pa sem poskušal z oživljanjem, celo usta na usta ;)… brez uspeha. Skratka, ostal sem brez vseh rastlin, ki so ostale. Si skoraj ne predstavljam spomladi vrta brez teh preprostih rastlin. Zato sedaj prosim forumaše, če bi kdo bil pripravljen odlomiti kako vejico s svoje rastline, da jo do pomladi ukoreninim… Pridem iskat.
RAST Baznik Krška vas po telefonu in na forumih oglaša, da že od leta 2002 vzgaja eksotično jagodičevje in druge sadike. Ker najraje kupujem v Sloveniji vzgojene sadike sem se odpravila tja. Na dvorišču okrog hiše v Krški vasi je le skladišče uvoženih sadik,različnih vrst,brez slovenskih imen in navodil. Torej slabše, kot če kupiš sadike v Kaliji ali Merkurju ali pa jih sam uvoziš iz Avstrije,od koder jih uvaža lažna vrtnarija Rast. Tudi po telefonu razglašajo lastno vzgojo sadik in učenje kupcev o vzgoji. Ob obisku sem naletela na neprijazni in arogantni lastnici ali prodajalki. Lažna reklama za pridobivanje kupcev.