Najdi forum

Xenija, oglasi se kaj pri meni v Stični. Ravno se ukoreninjajo nove sadike. Kontakte najdeš na http://www.dmpro.si

Živjo!
Mi imamo tudi en grmiček pepina na katerem je za več 10 kg plodov =) … Zanima me ali ima kdo kakršenkoli uporaben recept (marmelada,…) za ta sadež? Kjerkoli sem iskala piše le, da je receptov na spletu veliko, nobenega pa ne objavijo… =(.

Hvala

Letošnja sezona je pa res super za Pepino. Spomladi sem ven posadil 16 malih sadik. Od konca avgusta postopoma zorijo debeli sadeži, ki jih je res veliko. Če bi kdo imel letošnje ratline, jih lahko pride iskat. Prezimil bom morda 3 ali 4.

Pozdravljeni !
Jaz bi imela pepino. Sem spomladi posadila, pa mi je vse proč prišlo.Od kod pa ste ? Pustite mi kontakt, da vam pišem, pokličem,..

Moj mail je [email protected]

Žalost pa taka!

Pepinčke sem jeseni prepozno umaknil na toplo, pa jih je mraz… Pa sem poskušal z oživljanjem, celo usta na usta ;)… brez uspeha. Skratka, ostal sem brez vseh rastlin, ki so ostale. Si skoraj ne predstavljam spomladi vrta brez teh preprostih rastlin. Zato sedaj prosim forumaše, če bi kdo bil pripravljen odlomiti kako vejico s svoje rastline, da jo do pomladi ukoreninim… Pridem iskat.

[email protected]

RAST Baznik Krška vas po telefonu in na forumih oglaša, da že od leta 2002 vzgaja eksotično jagodičevje in druge sadike. Ker najraje kupujem v Sloveniji vzgojene sadike sem se odpravila tja. Na dvorišču okrog hiše v Krški vasi je le skladišče uvoženih sadik,različnih vrst,brez slovenskih imen in navodil. Torej slabše, kot če kupiš sadike v Kaliji ali Merkurju ali pa jih sam uvoziš iz Avstrije,od koder jih uvaža lažna vrtnarija Rast. Tudi po telefonu razglašajo lastno vzgojo sadik in učenje kupcev o vzgoji. Ob obisku sem naletela na neprijazni in arogantni lastnici ali prodajalki. Lažna reklama za pridobivanje kupcev.

Kako so vam kaj preživeli pepinčki? Moje je že lani ob mrazu vrag vzel. Bi kdo lahko kako vejico pogrešil?

zanima me kako ta raslina uspeva na gorenjskem

kJE SE BI DALO KOPIT SEME ALI POTAKNJENEC

Prosila bi za kak potaknjenec

PRILAGAM SLIKO PEPINOTA

New Report

Close