Najdi forum

Živjo, ve kdo kaj kako je za Celje-Pepco mislim?

Natelli: se bos vozila ali bila v hotelu?
Ja sna: ne vemo za CE, morda bo v oktobru.

Bom živela v Mb pri starših s “tamalo” in se vozila od tam…sem se tako dogovorila 😁

Ooo super, bo babica vesela. Se dobro da ne hodi v solo tamala. Kaj pa pravijo v sluzbi? So bili preseneceni- sokirani? Ti ne delajo tezav ob odhodu?

Vekybel: danes je bil moj zadnji dan v trenutni službi…so bile vse full žalostne da odhajam, čeprav smo bile skupaj le 5 mesecev. Podjetje tudi ni delalo nobenih težav glede predčasnega odhoda, čeprav sem imela v pogodbi 60-dnevni odpovedni rok…”pustila” sem jim 50 nadur in 8 dni dopusta, pa so zato tudi oni malo “popustili”! Zdaj pa 1 teden dopusta in novim zmagam naproti 🤗

Ali mogoče katera ve, ali so bili že razgovori za trgovino v Murski Soboti? Ali so katero morda že poklicali?

Punce, že delate?? Kako je? Malo sem brala in močno kritizirajo, malo zaposlenih, delo večkrat po 12ur, ogromno palet po 3x na teden…ampak to na Poljskem, me zanima kako bo pri nas. Delala bi kot namestnica. Lp

eno vprasanje so mi kontaktirali da imam nazledni teden razgovor za pepco. So mi povedle ure ampak niso mi povedle kje bo to. oziroma mi je gospa rekla da dobim po mailu. Kaj ce do torka ne dobim mail klicem na tisto telefonsko stevilko ali kaj?

ma men je bilo na razgovoru katastrofa res. Kar neki mim tebe gledata tile dve in tipkata na comp, iščeta, ni da ni,. O plači ni ne duha ne sluha, vse je tko zlo skrivnostno. Obup!!

Živjo

Mene pa zanima glede usposabljanja na Poljskem ali v Zagrebu in sicer če kera ve,v katerem jeziku predavajo?

Lp, Pikica

Pozdravljene. Opazila sem da sedaj iscejo kader za pepco blizu mojega kraja in bi se rada prijavila pa me zanima kako je delat tam? In kaksna je placa ce ni skrivnost. Hvala in lep pozdrav.

Delam v proizvodnji, nikoli nisem delala kot prodajalka, rada obiskujem tekstilne trgovine, ali bi lahko v srednjih letih dobila delo kot prodajalka v Pepco?

New Report

Close