Najdi forum

Vekybel…niso mi nič javili iz Pepco, da nisem izbrana za poslovodjo! Pri Deichmannu pa so rekli, da bi radi čimprej- niso rekli konkretnega datuma! Glede na to, da še imam 14 dni dopusta in 50 nadur v trenutni službi, bi želela še kaj od tega pokoristit, preden bi šla v novo službo…bomo videli v ponedeljek, upam da se še isti dan odločijo in javijo koga so izbrali

Ja tudi jaz mislim da bodo v ponedeljek ali torek sigurno javili. Za kaksno uro imas razgovor? Sej ce se jim gre da cim prej zacnes bodo javili hitro, sej si videla da so te naslednji dan ze klicali za drugi krog.

Iz Pepco so mi danes poslali, da nisem bila izbrana za delovno mesto, za keterega sem bila na razgovoru…

Natelli: kako je bilo? Kaj si zvedela na razgovoru? Javi nam.

Na razgovoru je bilo super…vsaj meni se je zdelo tako 😉! Glede pogodbe in plače sem tudi izvedela…pozitivno “šokirana” 😁! V glavnem…upam, da javijo jutri in da zacnem čimprej delat tam 👍

Ja no super. 💪😊
Jutri javijo koga so izbrali?
Potem nam javi.

Danes so mi že javili iz Deichmanna, da sem izbrana 🤗

Ja super. Cestitke. 😁👍
In kdaj zacnes?

Natelli BRAVOOO SUPER 😊ČESTITAM

HVALA, fulllll vesela…začnem že 11.9. 🤗

To pa je hitro. Kje pa bos zacela, kam gres?

Natelli zdej vem kje si delala v Biovis ne?? 😁😁

Ne vem še v katero poslovalnico grem na uvajanje…nisem delala v Biovis

Srecno ti zelim. 😁

Vekybel….te smem za urnik vprasat? So ti kaj rekli, da se lahko vse zmenis glede na to da imas otroka?

Zabica: zdej na zacetku bo fleksibilen urnik in potem ko se vse umiri bo navaden urnik. Vala bogu imam mamo ki mi bo pomagala dokler se ne uredi vse skupaj, tako da bo pac treba potrpet na zacetku. 😀

Vekybel o super, jaz sem kar se enkrat poslala prosnjo 😊mogoce mi pa rata 😊

Ja ti drzim pesti mocno. 🤗
Ves ti kar spremljaj mogoce se katera prodajalka premisli pa prides malo kasneje noter. Ker tudi prodajalci bodo imeli dobro placo. Javi ce kaj najdes. Srecno. 🐞

Vekybel hvala…ja verjetno so res dobre place ko je tako tezko pridt not

Tudi jaz želim vso srečo vsem, ki iščete službo…jaz pa začnem z uvajanjem že z 11.9. v Slovenski Bistrici 🤗

New Report

Close