Najdi forum

Še vedno pa ne vem kakšna je plača…se mi ni zdelo primerno vprašat, glede na to da je danes bil prvi od dveh oz. treh krogov razgovorov 😣

Natelli: skoda da nisi vprasala, sej zato so razgovori da se pomenimo. Itak bos sla v drugi krog pa bos takrat vprasala. 😉 Kdaj pa bodo javili odgovor? Na razgovoru je bila Karmen V. to je podrocna vodja in z njo bos dosti delala. To je ta blond taka malo.mocnejse postave
Druga pa je bila iz kadrovske iz LJ. In kako se ti zdi trgovina a skladisce?

Mi res bilo VSE o.k., za skladišce pa ful presenečena, da je tako veliko. Drugače so me pa ze danes obvestili, da sem v pon vabljena na drugi krog razgovorov 🤗

Wuaw super. Sem ti rekla. Zdej pa ko bos na razgovoru pa vprasaj za placo. Kaj pa urnik ti je vsec? Natelli kje pa zdej delas?

Za urnik sta samo povedali, da se dela “po potrebi” pač, da se dela tudi pop in ned ter praznike …kot sem tudi sama že od nekdaj vajena! Delam pa čisto blizu tvoje prejšnje zaposlitve…sem pa prišla “na novo” kot vodja, malo preden ste vi zaprli Deichmann 😉

Se pravi ena od tistih trgovin zraven, kaksen ciciban ali modiana, intersport, tomtaylor…. upam da ti uspe, drzimo pesti. 😊

Hvala, upam da me res izberejo…in to čimprej! Kako pa to, da gre zdajšnja vodja stran ( je bilo omenjeno, da po 10-ih letih!)?

To pa ne vem. Bog ve.

Kaj so še danes koga klicali in mu pri Pepco ponudili dwlovno mesto prodajalca v Kopru? Sem bila prepricana, da so že vse izbrane kandidate obvestili…

Natelli…a so tebe klicali? Če so ali si sprejela?

Natelli ce si sprejela bosta z Veykebell sodelavki hihi

So me klicali in mi ponudili delovno mesto prodajalke…glede na to, da sem se prijavila za vodjo, te ponudbe nisem sprejela.

Te razumem….pa a so vas vprasali na razgovoru ce greste na hrvasko oz poljsko? Velik jih tud zavrne

Bolj so samo povedali glede solanja na Poljskem oz v Zagrebu…niso ravno vprašali (saj večina avtomatsko reče, da jim to ne bi bil problem)…so pa izbrali enega fanta-moškega za vodjo (je klical on danes), pa sploh ni povedal kdo in kaj je…čisti prestrašen “amater” mi je zvenel po telefonu

Moja sestricna je bila na razgovoru za prodajalko in so ji rekli da jo bodo obvestili konec meseca, tako da izgleda da so najprej poslovodjo in namestnika izbrali in sele zdej prodajalce. Je pa rekla da jo je nek moski klical ja, samo ona je zavrnila, ker je dobila drugo ponudbo pa se v Zagreb se ji ne da it.
Zabica: tebe pa niso nic klicali? Skoda. Kaj isces naprej? Si kej najdla?

Natelli: kaj tebi so javili da nisi izbrana ali karkoli??

Vekybel za novo mesto so ze izbrali 😑 iscem naprej…sej bo…sem optimist ☺
Natelli vidis noce vsak na hrvasko ali poljsko…
Vekybel ti je kaj mucno iti na poljsko zaradi otroka?

Ni mi mucno, ker vem da bo v dobrih rokah pa se se bom lahko naspala😁,ker zdej ga mucijo zobki in posledicno manj spimo. Tako, da komaj cakam da grem.
Pa si poslala se kaksno prosnjo kam? Je kaj pametnega?

Vekybel…so me včeraj klicali in ponudili mesto prodajalke in sem zavrnila

Natelli: to vem. Samo sem mislila ce so ti za poslovodjo javili sploh za to kar si se prijavila?
Srecno v ponedeljek. Kdaj pa bi zacela delat ce te izberejo?

New Report

Close