Najdi forum

Zalostno ce je tako. Je pa tudi odvisno od vodke trgovine kako organizacijo ima.

Vekybel…Natelli..sta dobili ze kaksen odgovor?

Ojla. Ja uceraj so me klicali in sem izbrana za namestnika. Placa je zelo dobra. Ne bi rada komentirala zaradi svoje varnosti, lahko recem da nisem pricakovala tako dobre place. Tako da 20.9. grem na Poljsko. Sem prav srecna, komaj cakam. Po pogovoru moram rec da je kar vredu podjetje. Delat je pac treba kamorkoli gres.

Meni niso nič sporočili…verjetno bo jutri kakšen mail, da nisem bila izbrana!

Vekybell…ja bravo cestitam…srecno…
Nataly skoda…mogoce te pa se poklicejo…upam 😊

Natteli..si dobila odgovor?
Vekybell….verjetno tudi prodajalke nimajo slabe place…zato pa ne pisejo nic

Zabica: za prodajalke ne vem a sigurno niso slabe, boljse od spara in mercatotja sigurno.

Žabica18: meni niso nič javili, ampak nič hudega, trenutno damo zbiram “ponudbe” 😉

Natelli: razpis ima Deichmann in sicer rabijo poslovodjo za Koper.

Vekybel: Deochmann že poslala in že dobila vabilo na razgovor 🤗

Natelli: super. Vesela zate. To je bila moja zadnja sluzba. 😊
V torek imas razgovor ne? Punce ki tam delajo so zelo pridne ves, tako da ce bos izbrana bos imela super kolektiv. Tudi tu ce bos izbrana bos morala na uvajanje na Hrvasko ali Bosno, edino ce so kake spremembe.

Vekybel: kako to, da si potem “zamenjala”?…plače so v Deichmannu tudi o.k…pride vodja na €1000 NETO?

Vekybel: uvajanje ni problem, samo da ni za 3 tedne na Poljsko 😉…kaj pri Deichmannu se gre za 3 mesece na uvajanje?

Za poslovodjo ne vem tocno koliko ima place ampak sigurno pride 1000 neto. 😊
Ja za 3 mesece se gre na uvajanje in tudi placajo vse stroske.
Poslovodja mora oddelat 45 ur tedensko, tako da 2x na teden mora delat cel dan.
Firma je vredu in kolektiv se boljsi. 😊
Jaz sem delala kot prodajalka in bila zadovoljna a sem lani zanosila mesec dni pred potekom pogodbe in mi niso podaljsali. Rekli so mi naj se javim ko koncam porodnisko. Sem si rekla da bom raje kaj druzga poiskala, ker so zaprli poslovalnico v Salari. Tako da HB sem tu dobila kar mi je bolje ker je za polni delovni cas a v Deichmannu pa prodajalke delajo krajsi delovni cas.

Vekybel: o.k., hvala za informacije! Upam, da izvem kaj točnega v torek…pa da čimprej javijo, da sem izbrana ter da je uvajanje nekje v SLO 😉

Javi v torek kaj so ti rekli. Drzim pesti. 🐞😊

Vekybel HVALA 🙋‍♀️

Vekybel a ze ves v kaksnem hotelu bos? Ti dajo dnevnico? Upam da bo ok
Natally veliko srece na razgovoru ☺☺☺

Zabica: ne vem sev katerem hotelu bom, ker me mora iz kadrovske se kontaktirat za letalske karte in zdravniski pa pogodbo. Ja dnevnice bomo dobili.
Natelli pisi nam kako je bilo na razgovoru. 😊

Danes je bilo SUPER na razgovoru…sicer spet uvajanje 3 mesece v slo in 14 dni v tujini…upam, da čimprej javijo in lahko dam odpoved v sedajšnji službi 😁! Ful sta mi bili obe “teti” všeč, ki sta imeli razgovore…sproščeno in pozitivno!

New Report

Close