Najdi forum

Jaz sem jim poslal prijavo, pa me sploh niso ne odpisali ne poklicali.

Cakam za katero regijo si se prijavil? Na razpisu je pisalo da bodo kontaktirali samo tiste ki izberejo. Morda pa se bos poklican za regijo kjer si se prijavil.

Saj so že v razpisu napisali, da bodo kontaktirali samo kandidate, kateri pridejo v poštev…

Naelli: kako ti je bilo na razgovoru? So ti ze javili za drugi krog?
Po mojem kot sem videla grejo po regijah in opravljajo razgovore, ker je ze ena ali prva runda na izobrazevanju. To so za trgovine ki se odpirajo septembra.

A so ze ze sprejeli? Kdaj izves? So ti na razgovoru povedali katero delovno mesto?

Mi je blo o.k.na razgovoru, samo za tri tedne pa ravno ne bi šla na Poljsko…bomo videli, kako se bodo odločili!

Niso se javili koga so izbrali, tako da se cakamo kot so rekli v 14 dneh bodo javili. Za delovno mesto na katero si se prijavila pac.

Natelli: zakaj ne bi sla? Malo spremembe. Pa kaj si jim odgovorila ko so te vprasali ce bi lahko sla?

Srecno…itak bosta izbrani ker ful folka rabijo za delat…javita 😊

Oni so na razgovoru omenili, da se gre za 3 tedne na Poljsko in 5 dni v Zagreb, jaz pa sem si mislila, da bom morala malo premislit v kolikor me izberejo 😉…če je plača min €1.400 bruto, bi verjetno sprejela! Sicer pa ne verjamem, da bodo v ponedeljek javili koga so izbrali…glede na to, da je v torek praznik! Če kdo izve kakšne so plače za vodje, pa naj prosim javi…

Žabica18…glede, da bodo v Kopru zaposlili samo 7 ljudi, mislim da so imeli za tukaj na razgovoru prej kot dovolj kandidatov!

Kot je bilo receno meni gredo vodja in namestnik na Poljsko za 3 tedne a prodajalci v Zagreb za 5 dni. Dvomim da bodo dali tako placo. Bomo pa upam videli kaksno placo ponujajo.
Zabica18: za katero regijo si poslala prosnjo? Si bila na razgovoru?

Vekybel…meni so rekli (za vodjo), da se gre prvo 20.9.2017 za 3 tedne na Poljsko, potem si 2-3 dni doma…in greš še za 5 dni v Zagreb

Ja vidis meni so rekli pa tako kot sem prej napisala in to 21.9.

Poslala sem za Novo mesto in na zalost nic 😒

Za Novo Mesto so po moje že vse zaposlene izbrali in so tudi že vsi na izobraževanju…glede na to, da nameravajo odpreti v septembru

Zelim vama veliko srece 😊pisita kako pa kaj 😊a sporocijo vsem tudi tistim, ki niso izbrani?

Zabica: hvala. Morali bi vsem sporocit ja. Lepo bi bilo da nam kdo napise od teh ki so na izobrazevanju napise kako in kaj.

Ne vem zakaj ne pisejo, sicer na poljskem forumu tudi pisejo grde stvari, hrvati nic, tukaj pa tudi nic….vse zavito v molk 😊

Zabica: kaj pa pisejo? Sem malo brskala po forumih in nic najdla a poljsko ne razumem.

Da se po 12 ur dela in jamrajo na placo

New Report

Close