Penis, sex…
Hej jaz imam nekaj vprašanj pa bi prosil za čim bolj natančne odgovore :))
Torej, zadnjič sm nekje bral da če treniraš neko PC mišico lahko zadržuješ orgazm in tako podaljšaš spolne odnose in uživata ob spola veliko bolj in da lahko na ”komando” povzročiš erekcijo in da imaš boljšo ejakulacijo in lulanje. Pa sem se odločil da bi rad to probal zato ker sem zdej že 16 let star in neka punca je rekla da bi zelo rada sexala z mano, jaz pa še nikoli nisem, ampak bi rad probal sploh z njo ker mi je zelo všeč in sva se pogovarjala da bi imela spolni odnos, sam mene je strah da mi bo prehitro prišlo, sej predigra mi gre dobro ker sva že probala samo spolno pa še nisva imela in me je strah prehitre ejakulacije, zato me zanima ta PC mišica. Torej tam na neki strani je pisalo ( http://mojpenis.net/index7.php? ) da je pc mišica ta ki jo uporabimo da zadržimo urin, uhajanje plinov in blata pa tudi takrat ko s penisom ko je v erekciji ”trzamo” vsaj animacija tam tako nakazuje. Mislim pa da piše na tej strani pa tudi drugih da če pri tem uporabljamo ritne mišice delamo narobe, in zdej jaz ko probam zadržat urin, pline, blato ali pa probam ”trzat” v erekciji…avtomatsko ”zategnem” ali napnem ritno odprtino, a je to potem narobe? Ker nevem kako drugače naj to izvedem, ne napenjam ritnic samo skupi stisnem ritnično odprtino. In me zanima če je to narobe ali ne, ali je z mojo PC mišico kaj narobe?
Potem drugo vprašanje je glede te punco in prvega sexa: Malo me je strah kot sm že napisal, prehitrega orgazma, torej ali mi poveste koliko dolgo bi naj trajal spolni odnos? In pa mogoče vete kake tehnike da nebi prehitro prišlo?
Pa ne prosim rečit, da nisem spolno zrel ker me je strah al pa kej, zato ker pomojem je to pred prvim spolnim odnosm čist normalno.
Pa še eno vprašanje: A imam majhn penis če meri okoli 17-19 cm (težko je točno zmerit), glede na to da sm 16 star (oziroma bom hmal) ?
Hvala za vse odgovore.
Spoštovani!
Pubo-kokcigealna mišica je ista, ki jo morajo trenirati ženske – Keglove vaje. Važno je, da curka urina ne prekinjamo – kvečjemu enkrat poskusimo, potem pa to delamo drugič, ne takrat, ko uriniramo. Potrebno je vedeti tudi, da ni smisel treninga v tem, da imamo mišico “non stop v krču” – potrebno je znati mišico napeti in nato (npr. po 6 sekundah) tudi sprostiti.
Glede velikosti penisa – daljši od 15 cm v erekciji vsekakor ni prekratek.
Seveda vam ne morem reči, da ste “spolno nezreli”. Vprašanje pa je, ali ste psihično zreli – če sprašujete take stvari. Nekaterih stvari namreč ni smiselno v detajle teoretizirati, preden je za to čas oziroma so za to nabrane potrebne izkušnje.
Prepričan sem, da je večina moških kdaj “končala” preden je želela. Prepričan sem tudi, da se je večini moških zgodilo, da jim je “stal” in so seksali in seksali in je partnerka želela končati, ji ni bilo več prijetno – se pravi da jim je “predolgo stal”. Res pa je, da je pri moškem načeloma problem prehiter zaključek. Ampak v vaših letih, če ni preveč psihičnih zavor, je to zelo enostavno – pač menja kondom in gremo še enkrat…
Smisel seksa ni, da počnete to s štoparico na nočni omarici oziroma v roki. Seks pač ni samo fiziologija, je tudi filozofija in umetnost. Vsaka ženska se nekoliko drugače odziva. Smisel seksa je, da sta oba partnerja zadovoljena – kar ob pri eni ženski en dan trajalo dolgo in ne bo “čisto” zadovoljna, bo lahko pri isti ženski drugič trajalo manj kot pol minute…
Torej – med seksom se ne orientirajte na meter in štoparico, temveč nase in na partnerko.
Pa ne pozabite na kondome
Lepo pozdravljeni!