Najdi forum

Lep pozdrav!

Ker še mi niti eden ni znal odgovoriti na to vprašanje, se obračam na vas!

VPRAŠANJE:
Možno je (tako sem slišal), da lahko povečaš dolžino penisa, brez kirurškega posega!KAKO??

———-
Pred meseci nazaj, sem vam pisal in vam zatsavil vprašanje, kaj naj naredim, da ne bom prehitro doživel orgazma?Rekli ste naj doma lepo to treniram!Jst sm treniru ampak, ko sm to probu (praktično z žensko) še vedno doživim prehiter orgazem!

Še imate kakšen drugi nasvet?
———–

HVALA za odgovor

Dragi Gregor,

Obstajajo prostaglandinske injekcije za erekcijo (to pomaga pri tistih z odsotno ali nepopolno erekcijo), kakega čudeža na temo “podaljševanje penisa” pa žal ni. Za “sodobnejši” odgovor pa bo bolj primeren urolog. Morda oni že poznajo tudi “žudežna zdravila”.

Univerzalnega recepta proti prehitremu orgazmu tudi ni. Ocitno se prehitro vzdraziš. Nekako se moraš nauciti, da se osredotociš na prijetno dozivljanje svoje partnerke tako, da sebe postaviš bolj ťv ozadjeŤ, ker kot praviš zase zelo lahko ťposkrbišŤ. Poskušaj odloziti penetracijo cisto za na konec, prej pa poskusi vse druge nacine, da vzdraziš in zadovoljiš partnerko. Seveda to ne bo delovalo, ce ti slucajno pride ze ob ťpogledu na golo dekleŤ. Verjemi pa eno – z leti se bo stvar zagotovo uredila sama od sebe, samo ne smeš obupati in razvijati kompleksov zaradi tega. Za to imej v mislih vsaj dva razloga: 1. težava je pri mladih moških kar pogosta, 2. težava z leti zagotovo mine sama od sebe.

Pozdravljeni !

Zanima me, če lahko še enkrat objevite “nekakšen trening”, ki ste ga priporočili Gregorju pred meseci, za odpravo prevelike občutljivosti penisa in s tem zgodnjega izliva in hitrega orgazma. Z brskalnikom sem iskal ta odgovor po prejšnih odgovorih, vendar ga ni mogoče dobiti, ker je verjetno minilo že preveč časa.

Že v naprej lepa hvala za odgovor, Gregor.

Dragi Gregor,

ne gre za odpravo prevelike občutljivosti temveč za “prepoznavanje” dogajanja in učenja “kontrole nad lastnimi impulzi”. Za to ni posebnega programa, gre za igro oziroma eksperimentiranje z lastnim telesom. Med samozadovoljevanjem se je tega mogoče naučiti. Skrivnost je namreč ta, da se seks dogaja v glavi in ne 100 cm nižje!

New Report

Close