Najdi forum

Lep pozdrav!
Star sem 19 let in imam Crohnovo bolezen.Moj problem pa ne tici v tej bolezni ampak v dolzini mojega penisa.V nabreklem stanju je dolg namrec samo 10 cm. Zanima me ce se da s kaksnimi tabletami ali s cim podobnim pomagat k temu da bi mi zrasel ali je to povezano z mojo boleznijo. Nerodno mi je namrec it k zdravniku in mu povedat za moj problem . Upam da je kak nacin da bom dobil normalno velikost penisa. Hvala!

Dragi Janko,

Ne dolgo tega sem odgovoril na podobno vprašanje glede dolžine. Ponavljam, dolžina, če le ni manj kot 4cm ni tako pomembna. Če smo natančni, je bolj kot dolžina pomembna debelina, saj je ta tista, ki daje občutek “izpolnjenosti”. Najbolj občutljivi deli pri ženski, tako imenovane primarne erogene zone so namreč na zunanjem spolovilu in morda nekaj prvih centimetrov v notranjosti nožnice, sekundarne erogene zone pa so celo razsute po celem telesu! In praviloma imajo fantje z “manjšimi” bolj “debele”. Ne dajte se torej zmesti! Poleg tega se seks dogaja v glavi, pri dekletih še bolj kot pri fantih. Če boste torej sicer O.K., bo dekle zadovoljno ne glede na vaš penis! Zagotavljam!

Dolžina penisa je prirojena nekako tako kot barva las ali dolžina nosu. Na tablete pa pozabite, ker ne delujejo. Obstajajo operacije za podaljševanje vendar…..kot rečeno…..ne dajte se zmesti!

New Report

Close