Najdi forum

penis

Spoštovani!

Star sem 32 let. Zadnjih 14 dni opažam občasno topo, pravzaprav malo zaznavno srbečo bolečino v penisu ter včasih ne posebno intenziveno pekoč občutek ki se nadaljuje v presredek.Težave niso konstantne, se pojavijo in izginejo za par ur. Med zjutraj in zvečer ni nobene razlike. Med uriniranjem nimam težav, niti nimam kakšnega izcedka. To vam pišem zato, ker sem pred mesecem in pol imel nezaščitene oralne odnose in se bojim, da sem staknil kakšno okužbo.

Prav tako se mi že od mladosti za glavico penisa včasih pojavijo drobne rdeče pikice ki po parih mesecih izginejo. Ne srbijo in ne pečejo. Kožico penisa imam stalno povlečeno nazaj. Ud si umivam dvakrat dnevno. Se pa spomnim, da so me v mladosti srbele.

Upam, da vam nisem vzel preveč časa, hvala,

Tine

Spoštovani!

Na žalost vam ne morem zagotoviti, da niste staknili okužbe, še zlasti če mislite na okužbo z virusom HIV. Za izključitev te možnosti bi bilo potrebno testiranje. Oralno se lahko prenese tudi sifilis, medtem ko ostale okužbe dosti teže. Sifilitične spremembe imajo tipično razjedo, ki ne boli na mestu vnosa okužbe – torej nekje na glavici. Bolj verjetno gre za kakšno splošno okužbo sečnice, ki se je razširila morda tja do prostate. Vneta prostata bi lahko povzročala opisane težave. Za potrditev suma pa je potreben pregled, med drugim tudi iztipanje prostate. Spremembe na penisu so glivice, o čemer sem že pisal. Pomagajo antimikotične kreme.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close