Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Pekoco, ostro spikanje v spodnjem delu-nosecnost potrjena

Pekoco, ostro spikanje v spodnjem delu-nosecnost potrjena

Pozdravljene punce, kot ze veste, sem imela ET 06-12, nakar so mi ugotovili, da se je zarodek prijel.
Me je pa zacelo ful spikat v desnem predelu maternice, obcutek je pekoc ter oster, kot, da bi me nekdo pikal z el.iglo, vsake toliko casa, ne vedno, tako na trenutke….

Je ze imela katera kdaj taksno situacijo?
Malo me skrbi in upam, da bo vse vredo na prvem UZ, ki ga imam 06-01, torej cez en teden.
Zelo si zelim, da bi tudi mojemu otrocku bil srcek.

Vse je bilo ok, sedaj pa to neprijetno spikanje :-(((((
…se mi zdi, da je vedno bolj pogosto….

Ajda

Ajda nič se sekirat!! to je normalno, zato ker otrok raste in maternica se širi in nekaj se mora čutit.. ravno včeraj mi je doktorca tudi rekla da so krči normalni za nosečnost.. tak da lepo mirno naprej..
jaz tudi skoz čutim špikanje, podobno kot tvoje.. tak da verjetno je to to ))

LP

🙂

Ajda,

to je popolnoma normalno. Pri meni je bilo vedno bolj intenzivno, do kakšnega 11. tedna, mi je pa pomagalo, če sem se ulegla. Baje pika (točno takšen občutek) zaradi sprememb v maternici. Mene je še bolj zbadalo, če sem bila preveč aktivna. Tudi jaz sem se bala, ker je občutek res bil nenavaden, potem se je pa kar naenkrat začelo umirjati.

Čestitke za nosečnost!

Enako kot Mojca in Saka.

;)))

Hvala za tolazbo, samo mene spika vedno na istem mestu, ne po celi maternici….vedno na desni strani, tako, da sem ze pomislila tudi na jajcnik, ampak, mislim, da je prej maternica…

….joj kaksne skrbi, kaksne sele bodo :-)))

LP, Ajda

Nč bat, mene je najbolj špikalo ravno v nosečnosti! Vse bo tako kot mora bit!Ziher malček pridno grize v sluznico, pa te mal cuka hihihi

lp
škratek

hahahahahahaha, skratek ti si faca 🙂
upam, da je res tako.

Ajda, ne se sekirat, tudi mene večkrat pika tako kot ti opisuješ in tudi vedno na enakem mestu….pomeni, da mala pikica pridno raste. Ti zdaj samo lepo uživaj in se sprosti v blaženem stanju. 🙂

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/p/car202pb___.png[/img][/url]

Pokliči na kliniko in vprašaj, kaj ti je storiti. Jaz sem paničar in bi ob špikanju v področju jajčnika pomislila tudi na izvenmaternično.

Ajda, počivaj, po komentarjih pa lahko razberem, da je to dokaj pogost pojav, če ne celo normalen (no, sedaj imam pa jaz problem, ki me ne špika :-)).
Noseče smo in pika, vsaka pa je svojstvena in se malce drugače odziva.

Lpb

Tudi jaz sem ze pomislila na IMN, pa sem se teh crnih misli komaj resila, tako, da ne bom vec panicarila in bom pocakala do srede.

ajda,samo pozitivno,vse bo v redu,boš videla.
Pa čimveč počivaj do 6.1. ,če le upaš.
lepe praznike mila71

Ajda, jaz, ko sem imela izvenmaternično, sem že čez 14 dni krvavela. Ne zelo, ampak so bile krvavitve. Me je pa prejšnjič v nosečnosti špikalo in sedaj spet. Tako kot pišeš. Pri IMN je bila drugačna bolečina. Sem v 17 tednu pa me še vedno špika. Sicer manj ampak me še.

Moram povedati, da sem si vceraj kupila Magnesol in popila eno sumeco tableto. Od takrat naprej nimam niti enega samega spikanja vec, ne vem, a je to kaj pripomoglo, ali pa je prenehalo samo od sebe. Pojma nimam kaj se dogaja, res ne, edino kar je, si zelim, da bi v sredo videla srcek.

Servus,

no spuer, da se je pomirilo, morda pa je nekaj na tem. Jaz Mg konzumiram s pitjem Donata, nekaj mineralov je tudi v matičnem mlečku, v hrani ki jo uživam,….., mirno praznuj nocoj, drugo leto pa srčki, :-),

Bobika

Ajda tole je čisto OK.Mene je tolk bolelo,da sem vzela buscopan.Sedaj me pa še vsake toliko.Kar pozitivno naprej.

Mene je začelo tudi špikat na desni strani, vsako toliko me špikne.

Pijem Magnesol, ko me začne špikat, ponavadi je čez noč oz. zjutraj bolje.

Če pa bo hudo, bom vzela Buscopan.

Naši miškoti pridno rastejo. :))

Hahaha Batka kar pridno pik magnezij.Bojda pomaga pri krčih.Tudi jaz ga pijem.Poleg pa še kalcij1000 z vitaminom D.

Pri nas imamo sedaj potrjenega enega in je na zadnje zrastel.Sedaj pa čakam na novi UZ,da vidimo kako mu gre 🙂

Joj, punce, zadnje tri, stiri dni imam tako cez dan po eden ali dva se kar mocna menstruacijska krca na dan, tako, da se moram kar ulect na posteljo, dokler me ne spusti. Ko se pa umiri pa vzamem tabletko Magnesol.
Ali je to tudi normalno, se mogoce maternica siri, ali kaj…

Je bilo pri kateri tudi tako?

LP, Ajda

Tako je Ajda, to pomeni da se maternica širi in takšni krči te lahko spremljajo celo nosečnost. Tudi jaz sem imela na začetku take krče in mi je moja ginekologinja predpisala Spasmex, tako da jih zdaj rahlo občutim le še občasno. Vse je OK, tvoja pikica pridno raste. 🙂 Le pogumno in brez skrbi, srečka nosečka.

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/p/car202pb___.png[/img][/url]

New Report

Close