Pekoco, ostro spikanje v spodnjem delu-nosecnost potrjena
Pozdravljene punce, kot ze veste, sem imela ET 06-12, nakar so mi ugotovili, da se je zarodek prijel.
Me je pa zacelo ful spikat v desnem predelu maternice, obcutek je pekoc ter oster, kot, da bi me nekdo pikal z el.iglo, vsake toliko casa, ne vedno, tako na trenutke….
Je ze imela katera kdaj taksno situacijo?
Malo me skrbi in upam, da bo vse vredo na prvem UZ, ki ga imam 06-01, torej cez en teden.
Zelo si zelim, da bi tudi mojemu otrocku bil srcek.
Vse je bilo ok, sedaj pa to neprijetno spikanje :-(((((
…se mi zdi, da je vedno bolj pogosto….
Ajda
🙂
Ajda,
to je popolnoma normalno. Pri meni je bilo vedno bolj intenzivno, do kakšnega 11. tedna, mi je pa pomagalo, če sem se ulegla. Baje pika (točno takšen občutek) zaradi sprememb v maternici. Mene je še bolj zbadalo, če sem bila preveč aktivna. Tudi jaz sem se bala, ker je občutek res bil nenavaden, potem se je pa kar naenkrat začelo umirjati.
Čestitke za nosečnost!
Joj, punce, zadnje tri, stiri dni imam tako cez dan po eden ali dva se kar mocna menstruacijska krca na dan, tako, da se moram kar ulect na posteljo, dokler me ne spusti. Ko se pa umiri pa vzamem tabletko Magnesol.
Ali je to tudi normalno, se mogoce maternica siri, ali kaj…
Je bilo pri kateri tudi tako?
LP, Ajda
Tako je Ajda, to pomeni da se maternica širi in takšni krči te lahko spremljajo celo nosečnost. Tudi jaz sem imela na začetku take krče in mi je moja ginekologinja predpisala Spasmex, tako da jih zdaj rahlo občutim le še občasno. Vse je OK, tvoja pikica pridno raste. 🙂 Le pogumno in brez skrbi, srečka nosečka.