Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Oftalmologija pekoče oči

pekoče oči

Po operaciji katarakte na obeh očeh približno pred 4 meseci levo in 2 .mesecih levo,me zelo pečejo oči,solze mi ne pomagajo,zjutraj imam tako zlepjlene veke da jih moram raztegnit z prsti,tv že skoraj ne morem gledat ,kljub zatemnjenem ekranu,isto je na računalniku,probal sem druge umetne solze pa ni nič bolje,kaj mi predlagate-hvala!

Spoštovani, na vsak način morate na pregled k očesnemu zdravniku. Po opisanem sodeč imate vnetje veznice ali roženice. Potrebno je zdravljenje z antibiotičnimi kapljicami. LP dr Gorazd Kolar

dobil sem antibiotične kaplice ciloxan,jih porabil pa ima še zmeraj probleme z pekočimi očmi in zjutraj z zleplenimi vekami,ne tv in ne na računalniku ne smem biti več kot 15 minut,ker me začnejo zelo peči oči,kaj mi priporočate-hvala,pred operacijo katarakte takuh problemov nisem imel.

Ali gre mogoče za alergijo?

Spoštovani, lahko bi bila alergija, posebno če antibiotične kapljice niso pomagale. Seveda bo pravilno ukrepal le vaš oftalmolog, ki bo ocenil stanje , opazoval vaše oči in našel ustrezno terapijo. Mislim pa da bi zaradi operacije katarakte teh težav ne bi smel imeti. LP dr Gorazd Kolar

New Report

Close