Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina pekoče noge, ….ne zmorem več!

pekoče noge, ….ne zmorem več!

Pozdravljeni,
pišem vam, ker resnično ne zmorem več..ne spim cele noči, še slabše pa je zaspati. V Čem je težava, že leta imam zelo pekoče noge, zvečer ko se umijem in umirim, me začnejo peči in potem se to stopnjuje dokler ne zaspim, večkrat me to tudi sredi noči zbudi, in potem ne morem zaspati nazaj. Ob tem imam tudi SNN (sindrom nervoznih nog), ki je včasih močnejši, včasih pa zbledi, ampak me včasih spravi do take mere ob živce, ker ne morem spati, da mi gre celo na jok. noge si negujem in si ih vsak večer mažem s kremo, ampak pomaga samo za trenutek,… nihče mi ne zna povedati kaj je temu vzrok in kako naj si pomagam…
imam 33 let
hvala

Spoštovani!

Z zdravnikom se pogovorite še os sprelmjajočih teažvah, saj bi ob taki nsepsčnosti člvoek pomislil tudi na depresijo, ali vsaj tesnobo in bi tkao poskušal med drugim tudi z antidepresivi ali naksiolitiki. Sicer pa je težave pogosta, nadležna in slabo obvladljiva.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Izšel je priročnik diagnostične preiskave za vsakdanjo uporabo z navodili za bolnike http://www.drmed.org/novica.php?id=13437. Dobite ga v knjigarnah DZS in MK.

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Kot bi svoje težave opisovala jaz. S takim problemom sem se ubadala dve leti po operaciji, ko sem dobila enormno količino antibiotikov. Tudi mene so zdravniki odpravili z depresijo in zdravili zanjo. Skoraj se mi je že zmešalo od tegobe, ko sem se odločila in obiskala terapevtko z BICOM, šla sem na bioresonanco. Kjer sem izvedela, da sem alergična na antibiotike.
S popolnoma individualnim zdravljenjem Candidiaze, so me rešili, da nisem danes v norišnici ali celo kje drugje. Svetujem ti, da poskusiš tudi ti. Seveda bioresonance uradna medicina zaenkrat še ne priznava, čeprav se mnogo zdravnikov na tihem strinja z njo. Ne vem, če bo g. dr. Kersnik dovolil objavo tega mojega pisma; v tvoje dobro upam, da ga bo.
Hvala.

New Report

Close