pekoče bolečine
prosim za pomoč
imela sem bolečine v vratu in glavobole 2005 ampak zmeraj so se začeli glavoboli od bolečin z vratom pa se je umirilo s časom imam tudi hernijo med 6 in 7 vretencem zadnje čase me so bolela ramena če jih dvignem nad ramena zdaj me pa že en teden boli križ vrat koleno desno peče (ko sem čepela me je začelo peč)in me še peče bolela me je prvo sam desna stran vrat in rame do komovca pol mi je ponoči zbudilo leva roka meje pekla od rame dol in zdaj čutim pekoče bolečine v treh prstih od leve noge pa do nad gležnjem pijem tablete ampak imam te pekoče bolečine pa ne vem kaj to je me ne boli ampak peče kot da gori
ali mi lahko pomagate in kaj bi to bilo mama ima sklepno revmo pa me je strah da ni to
lp marjana
prosim da mi čimprej odgovorite imela sem tudi par let nazaj mravljinčenje rok in čeljusti
Simptomi (bolečine in mravljinčenja), ki jih navajate, so seveda povezani s hrbtenico, problemi so tako v vratnem kot ledvenem delu hrbtenice. Ocenjujem, da za sklepno revmo v tem primeru ne gre, točno pa bi lahko povedal po pregledu.
Indikacije in simptomi, kot tudi diagnoza so tipični za obravnavo z manualno terapijo in mislim, da bi veliko večino le teh lahko odpraviliv relativno kratkem času.
Lep pozdrav,