Najdi forum

pekoča bolečina v nožnih prstih

Pozdravljeni,
pišem vam, ker me v zadnjem času zelo močno bolijo blazinice prstov in sprednje blazinice podplatov. Star sem 60 let, veliko na nogah in v avtomobilu.
Opažam, da se mi na omenjenem mestu pojavi bolečina, ko nekaj časa hodim. Bolečina se pojavi nenadoma in je zelo pekoča. Bolečina je res nenadna in zelo intenzivna. Ko nekaj časa mirujem, se stanje pomiri. Bolijo me prsti samo na eni nogi.
Upam, da sem vam dovolj natančno opisal stanje. Če vam manjka še kak podatek za lažjo določitev problema, vam z veseljem povem.
Lepo vas prosim za vaše mnenje glede tega, kaj se dogaja. In se vam vnaprej najlepše zahvaljujem.
Lepo vas pozdravljam
šestdesetletnik

Spoštovani,

najverjetnejša vzroka sta slaba prekrvavitev in okvara živcev. Priporočam obisk zdravnika.

Lep pozdrav,
Iztok Pilih

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

New Report

Close