Pekoča bolečina na palcu na nogi
Spoštovani,
že nekaj časa čutim močno pekočo bolečino na palcu na nogi, vendar samo kadar so prsti na nogi iztegnjeni (ko si oblačim hlače ali stopim na prste ipd.). Ko je stopalo v normalnem položaju, ne boli. Težave so se začele, ko sem kakšnih 14 dni nosila malo ožje in bolj trde čevlje za dež. Pred tem teh težav nisem imela.
Zanima me, če gre morda za poškodbo živca in ali bi morala iti do zdravnika ali se bo uredilo samo do sebe?
Že vnaprej hvala in lp.
Pavlica
Spoštovani,
2.12.2012
Stara sem 65 let, občasno, ne vedno, ko hodim in imam na nogah obutev, se pojavijo bolečine na nartu desne noge ali pa bolita oba narta.(sezamoidne kosti). Platfusa nimam – imam še preveč spodrezan lok stopala. (redno uživam naravno prehransko dopolnilo Mg in Ca in C vitamin) in po nekaj letnem premoru sem ponovno pričela z vsakodnevnemi Tibetanskimi vajami, po katerih se zelo dobro počutim in med vajo nimam bolečin v stopalih. Se pa že dve leti borim z glivicami na obeh palcih nog, pa mi uspeva zboljšanje zelo počasi? Je morda to vzrok moje teževe z stopali?
Se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje. Na desni nogi na palcu imam že 2 dni hude bolečine, in sicer samo na dotik. Palec je otečen. To se mi je že prej pojavljalo ampak so bolečine hitro izginile, v enem dnevu. Zdaj pa bolečine ne izginejo hitro in še bolj me boli, da ne morem hodit. Nisem se udarila, kar na enkrat me je začel prst boleti počasi,potem pa čedalje bolj. Ali veste kaj bi lahko to bilo?