Najdi forum

Pekarna pečjak (razmere za delo)

Zanima me, če kdo pozna razmere v Pekarni pečjak, predvsem v Trzinu, pa kakšne plače kaj dajejo, kakšni so odnosi med vodilnim kadrom in delavci v proizvodnji.

MA, VSE ME ZANIMA, KAR LAHKO VPLIVA NA TO, DA MENJAM SLUŽBO ZA SLUŽBO PRI PEČJAKU. (plačo mam, kar OK samo odnosi so pa pri nas bolj v piiiiii.)

V podjetju Pečjak odnosi do zaposlenih so korektni in više nego korektni.Zaposlena sem bila v Pečjakovi trgovini več kot štiri leta in ni bilo dneva da mi je bilo teško delati.Vsi so bolj kot ena velika družina v kateri si sprošćen in o vseh problemih se lahko pogovorite in poišćete rešitev.Žal sem morala zaradi družine se preseliti v tujino in zapustiti službo,v kateri sem mislila dočakati pokojnino.Plaće so solidne,redne,regres,božićnice in vse ostalo kar spada zraven.Pečjak je eden boljših delodajalcev v Sloveniji.Priporočam ga.L.P.

Pozdravljeni!

Jaz pa iščem kakšno honorarno zaposlitev najraši popoldne v kakšni pralnici,šivalnici ali pa čiščenje.
Delo bi mi odgovarjalo v okolici Bleda,Radovljica
Lep pozdrav in upam da se bo kaj našlo zame

tako je bilo nekoč.

Glede tega, da so vsi bolj ko ne ena velika družina imaš kar prav, ampak tipična slovenska družina, katera je skregana vsepovprek.

V “dobrih odnosih” pa so le tisti, kateri (zaenkrat še) vodilnim-a v rit lezejo in tisti, ki se slinijo okoli koritnikov (le ti imajo posebne pravice, recimo samo to da jim je dovoljen iznos izdelkov v enormnih količinah…)

Plače pa so res še vedno kar O.K. v primerjavi z drugimi pekarnami (je pa spet odvisno po kateri liniji si prišel v podjetje).

tudi jaz iščem delo,ker dosedanji delodajalec ne ispolnjuje obveznosti do delavca.pred dnevi sem poslal prošnjo v pekarno pečjak sem namreč pek in seveda upam na ugodno rešitev lp

Poslal sem prošnjo in mi sploh niso odgovorili. Pri takšnih, ki se jim ne zdi vredno, da bi odgovorili res na bi rad delal. Kako morajo biti arogantni šele takrat, ko si pri njih. Do sedaj sem kupoval njihove izdelke, od sedaj jih ne bom več.

Katastrofa odnos do delavcev ne priporočam nobenemu

New Report

Close