Pekarna pečjak (razmere za delo)
Zanima me, če kdo pozna razmere v Pekarni pečjak, predvsem v Trzinu, pa kakšne plače kaj dajejo, kakšni so odnosi med vodilnim kadrom in delavci v proizvodnji.
MA, VSE ME ZANIMA, KAR LAHKO VPLIVA NA TO, DA MENJAM SLUŽBO ZA SLUŽBO PRI PEČJAKU. (plačo mam, kar OK samo odnosi so pa pri nas bolj v piiiiii.)
V podjetju Pečjak odnosi do zaposlenih so korektni in više nego korektni.Zaposlena sem bila v Pečjakovi trgovini več kot štiri leta in ni bilo dneva da mi je bilo teško delati.Vsi so bolj kot ena velika družina v kateri si sprošćen in o vseh problemih se lahko pogovorite in poišćete rešitev.Žal sem morala zaradi družine se preseliti v tujino in zapustiti službo,v kateri sem mislila dočakati pokojnino.Plaće so solidne,redne,regres,božićnice in vse ostalo kar spada zraven.Pečjak je eden boljših delodajalcev v Sloveniji.Priporočam ga.L.P.
tako je bilo nekoč.
Glede tega, da so vsi bolj ko ne ena velika družina imaš kar prav, ampak tipična slovenska družina, katera je skregana vsepovprek.
V “dobrih odnosih” pa so le tisti, kateri (zaenkrat še) vodilnim-a v rit lezejo in tisti, ki se slinijo okoli koritnikov (le ti imajo posebne pravice, recimo samo to da jim je dovoljen iznos izdelkov v enormnih količinah…)
Plače pa so res še vedno kar O.K. v primerjavi z drugimi pekarnami (je pa spet odvisno po kateri liniji si prišel v podjetje).