peg perego skate ali quinny buzz
Buzz ni majhen je pa meni skrajno neuporaben.
Zložiš ga lahko samo tako, da daš dol del kjer se sedi. To pomeni, da ga vsakič razstavljaš, pa še hitro ga tako umažeš. Če ga pri dajanju v avto nerodno primeš se ti odpre. Zložen je ogromen tako, da v manjši avto ne gre. In ker je trikolesnik je manj stabilen kot štirikolesniki.
Pa še kaj bi našla :)))
Mi imamo buzza3 že pri drugem otroku in smo ZELO zadovoljni! Vodljiv, lahek, otrok se v njem dobro počuti, tudi spi brez problema … Nikakor ni nestabilen, snemanje košare tudi ni tako moteče, zloži se v dveh sekundah (pa ne pretiravam) – pa čeprav daš dol sedalo, tudi odprl se mi ni še NIKOLI, pa da je ogromen tudi NE DRŽI. Jaz sem imela pri prvem otroku PEUGEOT 206 in je šel v prtljažnik!
Naša izkušnja je pač taka, smo pa imeli pri prvem otroku najprej tudi PEGPEREGO PRAMETE – zelo nezadovoljni, pa še grd je bil!
Enako kot 12lola – Buzza imamo že pri drugem otroku. Tudi ZELO zadovoljni, mulca spita v njem (za razliko od postelje) tudi po dve uri in več, z njim šibamo po asfaltu, makadamu IN gozdnih poteh, pa se še ni prevrnil. Imamo pa trikolesnika. In imamo Clio-ta, pa gre brez problemov v prtljažnik. Ravno velikost in enostavno zlaganje sta bila med odločilnimi dejavniki pri nakupu.
In kitty: če ga pravilno zloziš, torej zahakljaš držalo na okvir, se ti NE odpre, ne glede na to, koliko motoviliš z njim.
LP
Taša