PEDOFILIJA
Po mojem mnenju je mati, ki dopušča kakršno koli nasilje nad otrokom (tudi nespolno fizično ali psihično nasilje), sostorilka in temu primerno bi jo morali obravnavati tudi v kazenskem postopku. Tudi če “ne ve” za nasilje, ki se izvaja nad otrokom, bi kot mati to MORALA vedeti, sicer gre lahko za opustitveno dejanje skrbi za otroka. Otrok vsekakor izraža stisko na tak ali drugačen način in le kdo naj bi jo razumel bolje kot mati? Navadno gre res za tiščanje glave v pesek, kar bi mirno lahko označili kot tiho privolitev.
Se pa strinjam z nekaterimi prej izraženimi mnenji in popravljam sama sebe. Dosmrtna samica bi bila res bolj ustrezna kazen kot prisilno delo. Če pa bi se kaj takega zgodilo mojemu otroku, bi s storilcem obračunala kar sama.
Na tako temo sem nekoč že pisala. Takrat sem dejala, da sem bila sama žrtev spolnega nadlegovanja s strani soseda, ko sem bila stara približno 13, 14 let. Sosed me je stalno čakal na stopnišču, ko sem prihajala domov, objemal, otipaval in skušal poljubiti. Na srečo sem povedala doma mami in ta je uredila vso stvar brez posredovanja policije.
Če bi se nekdo na tak način lotil mojih otrok, jo ne bi odnesel tako poceni. Vsaka kazen za človeka, kateri zlorabi otroka, je preveč mila.
…slučajno sem se ustavila tukaj,prebrala nekaj komentarjev,sedaj mi gre pa pošteno na bruhanje ob sami misli kako lahko nekateri(že eden je preveč) odrasli ljudje,ki so “vzor” našim bodočim temeljem,počnejo tako nagnusne reči…..ZAME JE PEDOFILIJA ŽE PREVERZNO OBNAŠANJE NEKATERIH STARŠEV,KI POSILJUJEJO SVOJE OTROKE Z VEČNIM PREKLINJANJEM,V KATEREM SO UPORABLJENE GENITALIJE NA STO NAČINOV…