Najdi forum

Zasledil sem res dober članek, ki ga najdete tukaj:

http://www.preberite.si/medicinska-pedikura-in-zdravje-nog/

Vaše mnenje me res zanima.

Dragi “markog”!

Takoj, ko preberem članek, ti napišem svoje mnenje.

Maja

Dragi “markog”!

Malo sem spet pozna, a drugače kar ne gre, saj imam non-stop 1 kup obveznosti…

Torej, članek sem 2x natančno prebrala in kar mi je prišlo na misel, je to, da tudi homeopatija npr. ni vključena v naš zdravstveni sistem tako kot povsod drugje po Evropi, tako da je treba vsako stvar posebej s tega področja plačati. Prav bi bilo, da bi imeli tudi v Sloveniji takšne pravice in možnosti kot vsi ostali Evropejci, a žal se to kar ne zgodi in ne zgodi. Mogoče se tudi zato ne, ker se vsi, tako glede pedikure kot glede homeopatije, znajdemo po svoje in raje vse to plačamo, kot da bi se s kom posebej prepirali na to temo. Vprašanje je, koliko bi dosegli, če bi se nam to dalo. Čeprav 1 dan se bo pa to moralo spremeniti. Najbrž imamo vsi že z vsem drugim toliko dela, da se nam ne da potem še na ta občutljiva področja spuščati. Vsi morda pri sebi upamo, da se bo nekdo drug tega lotil in da se bomo 1 dan preprosto zbudili v dan, ko bo to že urejeno.

Najbrž nista samo pedikura in homeopatija tisti, ki bi se ju bilo treba lotiti. Gotovo bi lahko kdo še na kaj opozoril, še kakšen članek poslal, nam še kakšno kost vrgel. Vsi ste oz. smo dobrodošli! Priporočam pa vam tudi, da si preberete intervju z dr. Erikom Brecljem v prejšnji Jani! Uau, to pa je pogumen človek in ko to prebereš, zelo dobro razumeš, zakaj je zdravstvo tam, kjer je…

To bi bilo nekaj mojih misli. Upam, da sem vsaj malo zadela bistvo!

Srečno!

Maja

Ja, je kul homeopatija …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close