Najdi forum

Vsem ki imate psičke v svojem stanovanju,priporočam pedigree ker imam sama že 10 let staro psičko,mešanko med zlatim prinašalcem in labradorcem,katero hranim že vsa ta leta s pedigree briketi.Psička je noč in dan v stanovanju in se zelo malo giblje,vendar ko jo peljem na sprehod,se prelevi v športnega psa-ima neomejeno energije.Ko sem govorila z veterinarko,nam je povedala da ji ta hrana daje energijo in moč.Kogarkoli srečam,me ogovori kako imam lepo psičko,koliko je stara…Nihče mi ne verjame da ima že 10 let ker nima niti ene sive dlake,niti malo se ni zredila in deluje stara največ 3 leta.Je skrivnost resnično v Pedigreeju,kajti moja psička skoraj ne je druge hrane-noče!?!

Lepo!

Moje izkušnje so take, da za psom ostajao veeeeliiiikiiii kupi. Mnogo večji kot pri Eukanubi, Hillsu, TechniCalu in drugih hranah. Slabe izkušnje imam tudi s Purino.

Mi pa nsaga hranmo izkljucno z Eukanobo in mamo tut dobre izkusnje. Energije mu ne zmanjka. Smo ga pa malo razvadili in ponavadi dobi zraven se kak keks zdrobljen ali kaj podobnega!
So nam pa svetovali, da ce ga hranimo z doloceno hrano in jo je, potem naj ostanemo pri tej hrani.
Veliko uzitkov z vasimi ljubljencki!

Pa ga vi hranite z orginalno angleško hrano, kajti ta ki se prodaja pri nas na vsakem koraku je belgijska in je veliko slabša in zanič. Naša hrana POPSI je veliko kvalitetnejša od pedigreeja in tudi cenejša. Naš škotski ovčar je tehni cal pa ima veliko energije pa dlaka se mu ne vozla in se mu lepo sveti. Kopamo ga 4x na leto, ker to tako zelo sovraži in to s šamponom galaxi, ki je eden izmed najkvalitetnejših in ga uporabljajo tudi v pasjih salonih.
Je pa tako, da psom ne paše vsaka hrana, saj tudi mi ne maramo vsega. In za nekatere pse je najboljša hrana tista za katero “strokovnjaki” pravijo, da je najslabša.

LP
Mojca

Nasi so bili na Pedigree-ju. Potem smo pa kupili Eukanubo. In sli nazaj na Pedigree. In ga niso hotli niti probati vec. Zdaj so ze dolgo na Eukanubi in smo vsi zadovoljnji.
Jaz – ker imam rad zivali

Veterinarji priporočajo Eukanubo in Hills; Pedigreeja raje ne, zlasti če je pes nagnjen k alergijam.

Pedigree baje sploh ni kakovostna hrana. Poznam nekaj psov, ki so jedli drugo, ko so jim dali Pedigree pa so bruhali. Pri Pedigreeju veliko naredi promocija. Sicer pa kuža vedno je tisto hrano na katere okus je navajen (naš briketov sploh ne je!).
Posledice slabe hrane so vidne šele po več letih, nekateri veterinarji so mnenja, da so vedno pogostejši tumorji pri živalih posledica ‘umetne’ (industrijsko pripravljene) hrane.
Tudi sama sem slišala pohvale glede Popsija, a takrat se ni dobilo testerjev (kot sem že rekla-naš Lou ne je briketov) – bi pa rada poskusila.
Lep pozdrav!

…res pa je, da ti dve znamki prodajajo oni… Pedigree pa baje res ni najboljši.

Naši psi jedo izključno Hills. Pedigree-ja jim ne dajemo, ker hrana res ni kvalitetna, vsaj ta ne katera se kupi pri nas v Sloveniji, ker je belgijska ali pa češka. Sicer pa kar se tiče tega, da pes zelo dobro izgleda je res, kar smo pred leti pri nas tudi preizkusili, pes je zelo “žilav”. Vendar pa za njegove notranje organe ta hrana ni primerna. Iztrebki pa so na “kile” in izredno zaudarjajo.
Naši so na Hillsu in bodo zudi ostali, dokler bo to tako kot je bilo do sedaj.

kaj pa Royal Canin? Mi smo zadovoljni z njim, ampak dandanes clovek nikoli ne ve.
Za macka sicer vem, da druga niti ne bi jedel, ampak psicka je pa malo manj izbircna.

Lahko jo kupiš tudi v trgovinah, pri veterinarju pa znamki prodajajo zato, ker imata največji izbor diet (za ledvične, jetrne…. bolnike, ne samo shujševalnih).

Na pes je nekaj časa jedel pedigree, pa so za njim ostajali veliki kupi. Kolikor je šlo spredaj noter, je šlo zadaj ven. Nato pa smo preklopili na royal canin in smo zelo zadovoljni. Res je, da je pedigree cenejsi, ga pa zato porabis toliko vec. Nas pes ima 30 kg in na mesec ne poje vec kot 5 kg briketov. (Ne stradamo ga, brikete ima vedno na razpologo). Dodatno poje se kilogram ali dva mesa ter kruh, najraje ima suhega, ki ga ukrade z radiatorja.
Nas veterinar prodaja technical, vendar mi ga ni nikoli ponudil oziroma vsiljeval, samo vprasal je katero znamko brigetov je pes.

Hvala za informacijo.

Nehi delat reklamo za Pedigree. Pedigre, Friskies, Darling in ostala poceni hrana je ena velika svinjarija in natega.
Samo poglej, kako lepih barv so briketi……

Pedigree je najslabša možna hrana za pse! VPRAŠAJTE VETERINARJA! Prav tako vse ostale pasje hrane iz Mercatorja, Lidla, Tuša,… samo poglejte kako so te hrane barvne!!! A vidite? To so sama BARVILA IN KONZERVANSI! To je strup za pse! IN MAČKE! Zakaj mislite, da PRAVI vzreditelji z rodovniškimi psi, ne kpujejo tega SRANJA? Zato, ker to ŠKODI PSOM! Psi dobijo alergije, se praskajo do krvi, bruhajo in v najlabšem primeru poginejo, zaradi odpovedi ledvic, ker ta hrana vsebuje preveč soli!

Vprašala sem različne veterinarje in vedno je bil odgovor enak! IZOGIBAJTE SE BARVNIM PASJIH ( MAČJIM) HRANAM, IZOGIBAJTE SE HRANAM, KI JIH OGLAŠUJEJO PO TV-JU, TO JE ISTO, KOT BI OGLAŠEVALI PRALNI PRAH!
Od moje babice pes, se je zgrizel do krvi! Prav tako moja psička! Zato zdaj oba jesta Royal Canin! IN JE BOLJŠE!

Kopujte hrane pri veterinarju ali naročite preko neta! Kvalitetne pasje hrane: ORIJEN, CANIDAE, DOG CLUB ELITE, ROYAL CANIN, PRO PLAN, BOSCH… DOBITE JIH PREKO NETA!

New Report

Close