Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Pediater – ZD Vič – Rudnik

Pediater – ZD Vič – Rudnik

Živjo vsem skupaj,

ker ste mi že velikokrat pomagale z dobrimi nasveti se ponovno obračam na vas.

Za mojega sončka moram izbrati pediatra. Ker ne poznam nobenega pediatra iz ZD Vič – Rudnik vas naprošam za vaše mnenje in izkušnje glede spodaj navedenih pediatrov:

Accetto Hočevar Majda

Golli Tanja

Porenta Bešič Vlasta

Tomšič Matić Marjeta

Tratar Tončka

Že v naprej hvala za vsa vaša mnenja.

Lep pozdrav,

Marisha

Accetto Hočevar gre kmalu menda v pokoj.
Porenta – tako tako.
Golli, Tomšić – ne poznam.
Absolutni favorit je dr. Tratar – četudi ne vem, če še sprejema paciente.

Hočevarjeva bo čez leto šele izpolnjevala pogoje za pokoj, ne bo pa šla dejansko iz službe. Preverjeno. Je naša zdravnica in je fenomenalna!

Golli-premlada, nima še dost izkušenj

Tomšič – ravnokar prišla s pediatrične, ne poznamo

Tratar- tudi ne poznam

Mi imamo dr. Porento, super, a zato pri njej vedno čakamo precej časa, čeprav naročajo na uro.

no jaz pa obratno: porenta fantastična, tratar pa bolj tko tako. Raje ne…

Definitivno Dr. Porenta in nobena druga…lp

Mi imamo vse tri otroke pri dr.Hočevar Accetto. Smo zadovoljni. Smo tudi vprašali sestro glede upokojitve-se je tu na forumu pisalo – in je rekla, da ne gre še.

LP

Dr. Golli je super, predvsem zato, ker je izjemno potrpežljiva, nežna in zna pripraviti otroke, da sodelujejo. Ker je mlada in simpatična, se je otroci ne bojijo in gredo radi k njej.

Jaz osebno imam zelo dobre izkušnje z dr. Porenta, se posveti otroku od nog do glave, če je potrebno ne odlaša s tem, da bi otroka poslala na dodatne preiskave. Vsako stvar obrazloži in pove kaj, zakaj…. Če te zanima jo lahko karkoli vprašaš in ti vedno pove oz. obrazloži zadevo. Zame je super.
Kar se pa glede čakanja tiče, pa ni kriva ona temveč organizacija. Tudi ta sestra, ki je trenutno z njo je odlična, vedno se potrudi, da otroka ni strah in da ni prevelike gužve. Sicer pa je tam na otroškem drugače ena sestra, ki je zoprna in tečna kot sam hudič. Nje se raje izogibaj.

lep pozdrav! mene pa zanima če bi mi kdo posredoval številko od kakšnega dobrega pediatra iz ZD Vič Rudnik. zanima pa me, če že rabš zdravstveno k greš prvič na pregled in kaj rabš sploh met s seboj. sinčk bo v nedeljo str 1 mesc, pa ga morm prjavt za na pregled, ne vem pa, kaj morm najprej uredit. help !!

Najprej moraš poklicati in se dogovorit za obisk in odličit katerega pediatra boš imela. tel št ZD vič: otroški oddelek, kartoteka: 01/2004-514. Medtem časom si ga že verjetno zavarovala v službi kjer delaš in če si o že storila si dobila od ZZZS domov en listek kjer so otrokovi podatki in tvoji podatki ter podatki delodajalca (tam u bistvu piše kje si zaposlena in št. tvojega zavarovanja) in s tem listkom in z odpustnico iz porodnišnice (mej s sabo še materinsko knjižico) greš pač na pregled. Sicer ti pa itak sestre povedo kaj potrebuješ. Čimprej jih pokliči!

leam hvala ti za odgovor. v službi še ni zavarovan, saj je zaposlen samo moj fant-stara sva 21 let, je pa patronažna rekla, da je zaenkrat zavarovan po meni, potem, ko pa bo fant uredil zavarovanje bo pa po njemu. zanima pa me, ali mora najprej on uredit use to, potem pa šele na pregled..

Mi imamo dr.Majdo ACCETTO Hočevar.A bo šla letos v pokoj.Do konca tega leta še dela in bo treba izbrat drugega pediatra.Mi smo zadovoljni z to pediatrinjo.Katero mi svetujete od naštetih:
DR.GOLLI
DR.TOMŠIČ
DR.TRATAR
DR.PORENTA

Baje Porenta ne sprejema več, ostalih pa jaz ne poznam.

Živ,

tudi jaz vozim moje otroke že 10 let v ZD VIč. Bila sem že skoraj pri vseh pediatrinjah, kadar so dežurne. Daleč najbolj strokovna je dr. Tratarjeva. Priporočam.

ODSVETUJEM DOKTOR GOLLI,MENE OSEBNO JE ŽALILA TER NIKOLI NI STALA ZA SVOJIMI BESEDAMI.

IMAMO ZELO SLABE IZKUŠNJE Z DOKTOR GOLLI.ZAMENJALI SMO PEDIATRA , DA JE RS OK IN TUDI OPAŽAM, DA JE HČERKA BOLJ SPROŠČENA.

doživela sem šok ko, mi je doktor golli rekla, da moj otrok ni sposoben za vrtec zato ,ker ga ne cepimo ter da bo naredila vse da v vrtec ne bo sprejet.sedaj imamo varusko . ne mores verjet , da v danasnjem svetu lahko nekdo tako primitiven in omejen .

Malce maščevalno se bere tole, kot od ene same osebe, ki si je zadala, da bo blatila nekoga. Kaj pa malce pred svojim pragom pomesti?

=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=: Kocinca med zobmi je moteča. Kot las v juhci.

Pri nas uporabljamo že sesalec.

New Report

Close