Pediater – ZD Vič – Rudnik
Živjo vsem skupaj,
ker ste mi že velikokrat pomagale z dobrimi nasveti se ponovno obračam na vas.
Za mojega sončka moram izbrati pediatra. Ker ne poznam nobenega pediatra iz ZD Vič – Rudnik vas naprošam za vaše mnenje in izkušnje glede spodaj navedenih pediatrov:
Accetto Hočevar Majda
Golli Tanja
Porenta Bešič Vlasta
Tomšič Matić Marjeta
Tratar Tončka
Že v naprej hvala za vsa vaša mnenja.
Lep pozdrav,
Marisha
Jaz osebno imam zelo dobre izkušnje z dr. Porenta, se posveti otroku od nog do glave, če je potrebno ne odlaša s tem, da bi otroka poslala na dodatne preiskave. Vsako stvar obrazloži in pove kaj, zakaj…. Če te zanima jo lahko karkoli vprašaš in ti vedno pove oz. obrazloži zadevo. Zame je super.
Kar se pa glede čakanja tiče, pa ni kriva ona temveč organizacija. Tudi ta sestra, ki je trenutno z njo je odlična, vedno se potrudi, da otroka ni strah in da ni prevelike gužve. Sicer pa je tam na otroškem drugače ena sestra, ki je zoprna in tečna kot sam hudič. Nje se raje izogibaj.
lep pozdrav! mene pa zanima če bi mi kdo posredoval številko od kakšnega dobrega pediatra iz ZD Vič Rudnik. zanima pa me, če že rabš zdravstveno k greš prvič na pregled in kaj rabš sploh met s seboj. sinčk bo v nedeljo str 1 mesc, pa ga morm prjavt za na pregled, ne vem pa, kaj morm najprej uredit. help !!
Najprej moraš poklicati in se dogovorit za obisk in odličit katerega pediatra boš imela. tel št ZD vič: otroški oddelek, kartoteka: 01/2004-514. Medtem časom si ga že verjetno zavarovala v službi kjer delaš in če si o že storila si dobila od ZZZS domov en listek kjer so otrokovi podatki in tvoji podatki ter podatki delodajalca (tam u bistvu piše kje si zaposlena in št. tvojega zavarovanja) in s tem listkom in z odpustnico iz porodnišnice (mej s sabo še materinsko knjižico) greš pač na pregled. Sicer ti pa itak sestre povedo kaj potrebuješ. Čimprej jih pokliči!