Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Pediater za Bežigradom ali na Viču

Pediater za Bežigradom ali na Viču

Pozdravljene!

Ali mi lahko lepo prosim svetujete kakšnega dobrega pediatra za Bežigradom ali na Viču (stari smo leto in pol).
Že vnaprej hvala in lep večer,

Pepa

Mi smo super zadovoljni z dr. Ksenjo Jelenc na ZD Bežigrad. Zelo se posveti, otroka obravnava celostno, je zelo prijazna, vidi se njen dober odnos do otrok. Vzame si čas in ti odgovori na vsa vprašanja, te opozori, kaj te čaka v prihodnjem obdobju itd.

Ksenja Jelenc je res super, vendar smo mi presedlali k dr.Briceljevi, ker ima Jelenčeva ure samo 3x na teden in če je otrok bolan ne moreš čakat na naslednji dan. Dr.Bricljeva je enkratna, zlata , kot druga mama. Vse to je za Bežigradom.

Mi pa smo na Viču,pri dr.Porenti in smo tudi zelo zadovoljni….Priporočala sem jo že kar nekaterim mamam in očetom in do zdaj so jo še vsi pohvalili.Prej pa je delala na Vrazovem trgu!

LP

v ZD Vič lako priporočim dr. Hočevarjevo, h kateri hodimo mi, ima občutek za malčke in smo z njo zadovoljni
naša hči je star 3,5mes.

Mi smo na Viču tudi pri dr. Hočevarjevi. Smo zadovoljni.
Sicer so na Viču večinoma dobre (razen ene, pa še ta je nekaterim všeč). Zelo je simpatična tudi dr. Tratarjeva (zelo nežna in pozorna do otroka), všeč mi je pa tudi dr. Selanova, ki pa je najbrž čisto zasedena.
Dr. Porenta je pa nova in je ne poznam. Jo pohvalijo.

Mi smo v ZD Bežigrad pri dr. Gradiškovi in smo zelo zadovoljni z njo. Je potrpežljiva, otroka zna pripraviti, da sodeluje. Naš taveliki kdaj celo vpraša: Mami, kdaj bom spet bolan, da bom šel k moji zdravnici? To zaupanje se mi zdi zelo pomembno. Tudi antibiotikov ne predpisuje na pamet in velikokrat za manjše težavice svetuje kakšno domače zdravilo.

Mi smo na Viču maksimalno zadovoljni z dr. Tratarjevo. Zelo nežna in temeljita je tudi dr. Porenta, vendar pa gre vrsta (zaradi temeljitosti) pri njej zeloooo počasi, kar zna biti ob bolezni malo zoprno. Tudi dr. Hočevarjeva je povsem OK, Selanova pa ima (kolikor mi je znano) samo še razvojno ambulanto (in morda “stare” paciente). Ogni se le tisti, ki ni našteta zgoraj (pa se zdajle ne morem spomniti priimka), s katerokoli od naštetih pa ne moreš zgrešiti.

Tudi mi smo na Viču zelo zadovoljni z dr. Porento! Nežna, temeljita, res gre zato vse malce počasneje,a se splača!

New Report

Close