Pediater v mb!
Pozdravljeni!
Prosila bi vas za pomoč. Namreč že kar nekaj časa oklevam z menjavo pediatrinje, katero imamo na Vošnjakovi in sem z njo v zadnjem času izredno nezadovoljna. Predvsem zato ker kadar koli jo potrebujem (pogosto ker ima otrok kronične težave) jo nekdo nadomešča. Da ne bo pomote imam 2 otroka in oba hodita k isti zdravnici, pa vendar se mi zdi da je v zadnjem letu z njo nekaj občutno *narobe*, ženska se je spremenila za 100%. Tudi če je čakalnica prazna in pri njej ni nikogar z bolanim otrokom čakaš pol ure da te odpravi v 5 minutah.
Torej prosim vas za vaše izkušnje z vašimi pediatri in pa seveda če mi lahko zaupate kako je glede naročanja na preglede. Namreč pri naši več ni možnega naročanja in zato čakaš celo dopoldne da prideš na vrsto.
Hvala vsem še 1x
me zanima??…. resnično bi se izognila poimenovanju pediatrinje, ker ni moj namen blatiti, ampak poiskati za svoja dva sončka kar se da najboljšo zamenjavo.
Sicer pa je strokovnjak in glede strokovnosti nimam pripomb, predvsem me moti ker je veliko odsotna, tako kot sem že zgoraj omenila.
Hvala za razumevanje in lp