Pediater v Maribor
no to pa je čisti dokaz da smo ljudje zelo različni in da če je za nekoga neki zdravnik dober je za drugega pa za en drek. namreč jaz nisme bila z njo niti malo zadovoljna, je pa res pogledala nas je samo 1x v dežurstvu, pa še takrat naspol, je imela več dela z tem da mi pove kdaj se otroka vozi v dežurstvo, mene pa sploh ni poslušala.
že mogoče da se za otroke katerih osebni pediater je bolj zavzame.
no to pa je čisti dokaz da smo ljudje zelo različni in da če je za nekoga neki zdravnik dober je za drugega pa za en drek. namreč jaz nisme bila z njo niti malo zadovoljna, je pa res pogledala nas je samo 1x v dežurstvu, pa še takrat naspol, je imela več dela z tem da mi pove kdaj se otroka vozi v dežurstvo, mene pa sploh ni poslušala.
že mogoče da se za otroke katerih osebni pediater je bolj zavzame.[/quote]
Tudi jaz imam podobne iskušnje, prej smo bili zunaj, kot notri. Ji ni padlo na pamet, da bi prekontrolirala kri, po več kot 14 dnevnim poslabšanju prehlada, otroka je zelo bolelo uho. Ne bom niti komentirala dalje, ker bi bila predolga.
Sem že velikokrat tukaj pohvalila dr. Vizoviškovo, ki ima tudi (kot vsi ostali v ZD) sistem naročanja. Zelo se zavzame, velikokrat kar urediva preko telefona, otroka pozna zelo dobro. Vedno znova me fascinira, da ne rabi kartoteke, ker se spomni, kaj se je dogajalo, tudi pred več leti. Ni ji škoda napisati napotnice za laboratorij.
Mi smo pri dr Babičevi in smo nezadovoljni z njo!
Pogosto slabe volje, tečna…pa da se ne menimo, kako špara pri zdravilih, se vidi da je privat!
Nas je pacala par mesev, potem smo enkrat šli na vošnjakovo, ker ni delala in so na stakoj dali v bolnico, ker je bilo že kritično!
Pa preveč se moram pogajati z njo, da mi napiše napotnico za kakšen poseben pregled; potem pa, ko jo nadomešča kakšna druga zdravnica, se pa zgraža, zakaj nam ni napotnice za preglede napisala že prej!
Bomo tudi zamenjali v najkarjšem možnem času!
Sistem naročanja je drugače v redu,a mapka saj to je že bolj ali manj porihtano vsepovsod ali ne?
http://med.over.net/forum5/read.php?11,152641,4343188#msg-4343188
Tukaj je moje mnenje. Mogoče je do svojih pacientov drugačna.
No, jaz tudi nisem že od začetka nisem zadovoljna z Babičevo, vendar ne z njo kot strokovnjakinjo, ampak z njenim odnosom. Pa naši dve k njej hodita vseeno že devet let. Do njiju je super, meni pa je že kdaj tako spustila, da sem mislila, da ne slišim dobro. Se pa nisem nikoli odločila, da bi šli h komu drugemu, ker otroka pozna od “plenic” in ker pri diagnozah še nikoli ni vsekala mimo. Ta starejša je imela tudi neke težave, ki jih je ona zaslutila, čeprav midva simptomov sploh nisva opazila. V tem, da “škrtari” z zdravili, jaz ne vidim nič slabega (že tako požremo preveč te kemije). Nam je vedno predpisala vsa potrebna zdravila (antibiotike le takrat, ko je krvni test pokazal, da so nujni) in dala vse potrebne napotnice za razne preiskave. Vedno pa smo dobili tudi kak pameten in učinkovit nasvet za reševanje težav na alternativen način, in to velikokrat že po telefonu.
Tako da mi smo ostali pri njej, meni pa grejo te njene pripombe (pa ni vedno taka) pri enem ušesu noter, pri drugem pa ven.