Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Pediater v LJ, rabimo

Pediater v LJ, rabimo

Imeli smo pediatrinjo v ZD Vič (Golli), pa je že ful dolgo odsotna in zdaj vsakič naletimo na koga drugega, da sta naša, pogosto bolana, otroka vsakič sproti zmedena nad novo faco, pa še nobena pediatrinja nam ni preveč všeč. Z Gollijevo zgleda še dolgo ne bo nič (nimam pojma, kje je in zakaj), rabimo drugega pediatra, vendar ne bi na Viču.
Pozna kdo kakega fajn, ki bi nas vzel, v Šiški ali v Centru? Morda kje drugje (ne vem, koncesija, ambulanta, ki ni v sklopu ZD…). Da bi le bila ženska, pa da ne bi šla že čez pol leta v penzijo ali na porodniško…
Hvala.

Hja, to bo pa težka. Pri današnji starosti “mladih mamic” je ženska vedno na tem, da bo lahko šla bodisi na porodniško bodisi v penzijo. Vmesnega časa ni več.

Moja hči je vsa leta hodila k dr. Darji Mikec in smo bili zelo zadovoljni.
http://www.itis.si/Podjetje_MIKEC-DARJA-DRMED-PEDIATRICNA-ORDINACIJA.aspx?4701728

Še en glas za Mikčevo. Super je!

dr. Vodnik v ZD Sentvid. Mi smo zelo zadovoljni.

Tatjana Grmek Martinjaš, zelo dobra. ne vem pa če jemlje. na metelkovi.

kako ste pa zadovoljni z dr. Poredošovo in Amonovo na Rakovniku? hvala

Dr. Golli je na porodniški, tudi nam je bila zelo všeč.

Da o doktorju, ki jo nadomešča, ne zgubljam besed. Ni nikakršen nadomestek za dr. Gollijevo, ki je bila z otrokom vedno nežna, nikoli ni jokal, pri pregledu ga je zamotila in mu “spotoma” pogledala ušeska, usta, pljuča…
Pri temle bo pa dobil doživljenjski strah pred zdravniki. Kot da še nikoli ni delal z otroci, tega ne razumem.

Mi tudi menjamo, žal mi je samo da nisem tega naredila že po prvem obisku pri njem.

Sicer je že nekaj let kar smo mi hodili k dr. Poredoševi, vendar smo bili zelo zadovoljni. Je prijazna do otrok, striktna in zelo natančna pri pregledu. Všeč mi je tudi, ker ni bila panična.

Sedaj hodi k njej svakinja s hčerko. Pravi, da je tudi zelo zadovoljna.

Dr. Amonove ne poznam.

https://www.facebook.com/actio.si

mi zmo zamenjali dr. Amonovo z dr. Poredoš. Poredoš je res taka ki se zavzame imela je že mene in je še vedno superca, čeprav bo šla verjetno že kmalu v penzijo …

Moji otroci že vsa leta hodijo k Darji Mikec. Privat dr. s koncesijo. Odlična!

New Report

Close