Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Pediater v Kamniku ali Kranju ?

Pediater v Kamniku ali Kranju ?

Živjo vsem na forumu,

z ženo redno prebirava vaše poste na temle starševskem forumu. V zelo zelo kratkem (mogoče že danes ponoči) se bova tudi midva začela ukvarjati z starševsko vlogo. In zato imava vprašanje če morda kdo ve za kakšnega fajnega pediatra v Kamniku ali morda v Kranju? Če nama bo kdo znal pomagati bova res zelo hvaležna, ker je največ vredno mnenje od tistih, ki imajo prakso na tem področju.

Hvala že vnaprej,

Tilen

V Kranju je menda dr. Paternoster kar OK.

Nataša

V Kamniku pa dr. Novak.

l.p.

V Kamniku je dr. Bernotova izjemna (večkrat pokličem za čisto praktična vprašanja, pa dobim vedno zelo dober in prijazen odgovor).

Meni je tudi dr. Bernotova zakon, edin problem je, da ima kar veliko otrok in potem včasih ful čakaš (recimo ponedeljek poopldan).
Sicer pa sem z njo tako človeško kot strokovno zelo zelo zadovoljna.

Mi pa v Kranju prisegamo na dr. Ješetovo – prijazna, potrpežljiva, ne paničari in predvsem ne da takoj antibiotika.

V Kranju je zeeelo dobra dr.Ješetova-se ti res posveti 100%.Smo pa imeli z drugimi slabše izkušnje,kadar je bila naša-beri Ješetova na dopustu….

Pediatrinja nasega malega soncka je iz kranja.. dr.Zadravec Patanoster…in jo moram zelo zelo pohvalit…je mlada, strokovna, prijazna, vedno si vzame cas za dodatne obrazlozitve, ki jih mladi starsi se kako potrebujemo

papa, teja&maj

Tudi pri nas prisegamo na dr. Ješetovo.

Dr. Ješetova iz Kranja je zakon. Lahko bi rekla da je pediatrinja z srcem in dušo!!!!

Mi smo se preselili iz Kranja v Kamnik in izbrali Dr.Novaka.Zelo prijazen, strokoven….Vglavnem smo zelo zadovoljni.

Dr. Bernotova v Kamniku

Dr. Paternoster v KR je zaseden, razen ce placas (je tudi privat), je pa njegova hcerka dr. Paternoster Zadravec cisto na novo prisla in se sprejema nove otroke. Jaz sem presrecna, da smo jo dobili, ker ni stara zdravnica (sla v pokoj) nic pametnega naredila z naso malo, Zadravceva pa jo je takoj, ko jo je prvic videla, vzela v roke… Se zelo zavzame, tudi potelefonira okrog po bolnicah, ce je treba, da malo posreduje…

Kamnik – dr. Bernotova – zakon!!!!

Dr.Ješetova,vendar ima tudi ona že precej polno.

Vsem najlepša hvala za informacije.

New Report

Close