Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja pediater, splošni zdravnik, ginekolog in zobozdravnik v Litiji

pediater, splošni zdravnik, ginekolog in zobozdravnik v Litiji

Pred kratkim sem se s svojo družino preselila v občino Litija in sedaj me zanima, če mi lahko svetujete dobre zdravnike v tej občini. za vse informacije že vnaprej hvala. (ker sem čisto izgubljena)
lp rikica

V ZD Litija je dobra pediatrinja in splošna zdravnica dr. Juteršek Milojka, ginekologinja pa je samo ena in sicer dr. Kežar Jožica in je meni super (sestre so pa … da ne govorim).

Zobozdravniki pa… No ne vem, mislim da bo bolje da obdržiš svojega če lahko.

In kam si se preselila, če ni skrivnost?

Lep dan želim, Janka

o, pozdravljena, jaz sem tudi iz litije. kje pa stanuješ? mogoče bi lahko kdaj organizirali kako srečanje litjank 🙂

Splošna zdravnica dr. Zelinka,
pediatrinja dr. Samasturjeva
zobarjev pa nimamo glih ne vem kako fulll……..razen če greš kot samoplačnik, takrat se pa potrudijo :))))

Kežarjeva se mi je pa zamerila do konca življenja z njenim pristopom. Kot mula sem prišla k njej po zaščito…… no njen komentar je bil da glede na moje kg in pa pritisk mi svetuje, da imam otroka – pol bom pa lahko imela obroček…… grrrrr…..mi še dons dvigne lase poknc.

Lep dan

sonči

Ginekologinja je res super, se 100% posveti, se ji nikamor ne mudi, jaz sem se iz Litije preselila v Lj. in sem celo nosečnost hodila v Litijo, jo ne zamenjam.

Nataša

čao!
tolk mam dela, da sem ti komaj danes uspela odpisati. preselila sem se v zgornji hotič
piši kaj
lp rikica
in hvala za informacije

New Report

Close