pediater – Bezigrad
Dr. Amonova je odšla z delovnega mesta za Bežigradom v Nove Jarše in Šentvid se mi zdi. Kot zdravnica res malo odstopa od povprečja, kot človek je pa daleč pred vsemi, zato prosim ne sodite je prestrogo, saj konec koncev ne veste prav nič o njej, razen tega da deluje nezainteresirano, kajne? Moja deklica ima ponavljajoče kašlje pozimi in edino ona in dr. Jelenc sta rekli da ji najbrž sluz draži grlo, vsi drugi pediatri v dveh zimah so nama pa predpisali od sumameda do ospena, tako da ni samo Amonova taka.
Želim samo da razmislite predno napišete za človeka da je obup, kaj ko bi vi brali da to pišejo o vas???
Lep dan
Mi imamo Bricljevo in je zakon. Ko je bila odsotno sva imela Gradišnikovo in mi ni niti malo všeč, ker ni bila niti pol tok nežna z sinom kot Bricljeva. Mu je morala poslušat srčka in je kar direkt pritisnila tisto zadevo za poslušat na telo, dočim jo Bricljeva vedno prej pogreje na svoji roki in jo da počasi na njegovo telo. Pa še to enkrat je imal full vročino in čist gnojne učke in je bil čist zanič, pa sva mela nadomeščanje Gradišnikovo in ga je na pol pregledala in rekla da mu ni nič, da ima manjšo virozo. Pa sem rekla da naj mu nekaj da ekr je čist čuden, pa nama ni nič dala. Drugi dan sva imela kontrolo na metelkovi zaradi ušes in ko ga je tista zdravnica bidla je takoj rekla da kaj je z njem in kakšen je, po pregledu ker ga je celga pregledala in ugotovila da ima manjšo anginico in mu predpisala antibiotik. po enem tednu sva šla nazaj k Gradišnikovi na kontrolo in je čist ven padla , da zakaj sva šla drug dan na metelkovo če je ona rekla da mu ni nič. pa sem ji komaj razložila da je imel kontrolo še od prej. In pol ji ni blo prav ker mu je una dala antibiotik. Ma men je ona smotana. Bricljeva ga vedno celga pregleda in vedno ugotovi kaj mu je, dočim Gradišnikova pa ga ni nikol celga pregledala ampak samo kar si rekel da mu je. Pa Amonova je bila tudi zelo nežna in prijazna.
no mal sem se razpisala, ampak vsak naj si sam izbira kdo mu je všeč, ni pa prav nikogar obsojati dokler ga večkrat ne vidiš in spoznaš.
Zobozdravnica za otročke je zelo super v ZD KURALT-BEDNAR MAGDA, midva jo imava in je super.
Spoštovana mama sts,
ni prijetno prebrati, kako zelo ste bili nezadovoljni z mojim delom. Dr. Bricljeve nisem jaz nadomeščala, čeprav sem pregledala poleg vseh svojih pacientov še večino njenih – čudno, kajne, če sem res tako smotana. Vedno pregledam celega otroka, le če ima samo vnete oči ne. Po vseh znakih, ki ste jih opisali pri vašem otroku je šlo za virozo. Angino imaš ali pa nimaš – majhne angine pač nimaš. Je bil otrok naslednji dan po antibiotiku čudežno zdrav? Če ima otrok virozo in ne dam antibiotika, to mami razložim in ji povem, da je otrok bolan, da pa antibiotik ne bo pomagal – to ste očitno preslišali, ker ste hoteli zdravila. Vedno tudi povem, da pridite na ponovni pregled, če ne bo bolje čez nekaj dni oz. že prej, če se bo stanje poslabšalo.
Najbolje je, da se držite svoje izbrane zdravnice, saj tudi ona najbolje pozna vašega otroka in Vas. Ker dr. Bricljeve ni blo, bi lahko šli k drugi zdravnici in bi bili tam morda zadovoljni.
Veste, pri velikih frekvencah pregledov, tudi zaradi odsotnosti zdravnic, ni lahko pregledati 50 otrok in več v enem dopoldnevu oz. popoldnevu tako, da bi bili vsi zadovoljni, čeprav se trudim, da bi bili – tudi pacienti druge izbrane zdravnice.
Lep pozdrav,
Simona Gradišek