Pediater
Opažam, da imate tukaj zelo razvite debate o vaših otrocih, zato imam eno vprašanje za vse vas.
Ker vidim, da je ta tema izjemno zanimiva želim z vašo pomočjo pridobiti, kakšnega pediatra na te forume, ki bi bil pripravljen sodelovati v debatah.
naredili bi nov forum pediatrija, kjer bi lahko odgovarjal strokovnjak, Vendar kakšnega iščemo?
– mora biti pripravljen sodelovati na teh debatah
– poznati vsaj osnove računalnika in interneta
– imeti nekaj časa
biti “v redu” kaj to pomeni, boste vi najbolje vedeti, če imate svoje otročičke pri njih v oskrbi.
Če koga poznate, ki bi bil pripravljen narediti eno 3 mesečno poskusno debatiranja, mi lahko pišete, Vi ali pediater, na naslov [email protected]
Z vami bomo najlažje izbrali najprimernejšo osebo, za naše probleme.
Nič ni obveznega, je samo predlog, toliko za začetek.
hvala vsem
primož
Drage mamice, forumovke!
Zelo sem počaščena zaradi vaših odgovorov, vendar vam moram povedati, da nisem pediater ampak epidemiolog in se ukvarjam z nalezljivimi boleznimi. Majhne otroke poznam iz lastnih izkušenj in seveda iz ambulante, kamor jih mamice prinašajo na pregled zaradi nalezljivih bolezni, težav ob cepljenjih in seveda cepljenja samega. Ker se pogosto srečujem z vprašanji prehrane ob ali po nalezljivih boleznih, sem vam na forumu občasno napisala tudi tovrstne izkušnje. Dober pediater pa mora odgovarjati še na številna druga vprašanja, ki daleč presegajo okvir nalezljivih bolezni in seveda dobi dojenčka in malčka, s katerima se največ srečujem. Tudi moj pediater je dr. Kunaver, ki je izvrsten strokovnjak, bojim pa se, da ni preveč vešč računalnika (kar je pri malo starejših kolegih hud problem). Super se mi zdi tudi predlog za dr. Dragaševo, s katero uspešno sodelujem. Torej, obljubljam vam, da vam bom še naprej po svojih močeh pomagala z izkušnjami in odgovori, pooblastiti za odgovore pa je potrebno ta pravega pediatra.
Pozdrav!
Nina
Mogoče pa bi bila primerna kakšna pediatrinja iz Maribora? Ne vem, kako delujete. Če ja potem predlagam Dr. Andrejo Tekauc Golob, ki dela v Mariborski porodnišnici, piše tudi članke za Moj malček, je v LL združenju za dojenje, večkrat predava kje v Mariboru in je za moje pojme naravnost izvrstna.
Pozdrav,
Miša
Zelo lepo
Draga Miša, vseeno je od kje si, samo da imaš dostop do računalnika. Se pravi, da bi lahko tudi pediater iz Maribora sodeloval.
mogoče bi bilo res najbolje, daje kakšen s koncesijo, saj si lahko tako naredi veliko reklame, seveda pa kolikor je meni znano, imajo vsi polne ordinacije dela, hočem reči, da jim dela ne primanjkuje, tukaj si lahko ustvarijo predvsem dobro ime.
vsakdo pač gleda na to malo drugače, vendar je najbolj važno, da se želi pogovarjati, tako kot Nina, ki poleg pogovora, še zelo dobro svetuje.
če boste kdaj v stiku s temi pediatri, jih lahko opomnite, brž ko bo čas pa se jim tudi sam oglasim.
lep večer
primož