Najdi forum

Ker se bom doma lotil majhnega dela kot je barvanje, vendar z nekim odtenkom, da ne bo glih belo sem se odpravil v trgovino po niansirno sredstvo. Pridem v Obi mal z prodajalko bla bla bla in grem k izdelkom UniTon od Juba. Vse lepo in prav najdem odtenek in glejga zlomka potekel mu je rok uporabe in še enemu pa še enemu itd. dokler ne ugotovim da je vsem potekel rok uporabe za več kot pol leta. Oh ja gremo mi drugam tukaj niso resni. In gremo lepo do Bauhause. Zopet poiščem polico z enakimi izdelki in ne morem verjet zopet vsi z poteklim rokom tudi do enega leta. Ampak tukaj so bili malo bolj vestni delavci in so stare nalepke potrgali dol in dali nove nalepke z kasnejšim rokom izdelave vendar tip pisave ni bil isti zato sem odtrgal nalepko z dna plastenke in kaj najdem….slabo odtrgano nalepko s starejšim datumom izdelave. Prodajalcu sem pač rekel, da imajo izdelke z pretečenim rokom uporabe za kar se mi je zahvalil vendar jim nisem povedal, da sem našel stare nalepke. Zdej mi pa povejte kdo izmed vas bo kupil te izdelke, ker jih sigurno ne bodo umaknili iz prodaje, če so se že pomatrali z zamenjavo nalepk?

Mi se bomo mel pa še fino dokler ne bo dal administrator prste vmes.

Poklical bi inšpekcijo, pa je. Bi hitro umaknili izdelke iz prodaje.
To se je meni enkrat zgodilo pri najboljšem sosedu. Sem rekla, da bom poklicala inšpekcijo – pa so hitro vse vzeli s police.

Ah sej to se je tudi meni podilo po glavi ampak a bodo res umaknili ali bodo samo umaknili in bolj skrbno odstranili nalepke in jih nadomestili z novimi. A se splača živcirat, če si lahko zamisliš kaj bi sam naredil v tem primeru?? (Zamenjal nalepke :-))

Kupi eno poceni tako barvo in jo osebno nesi inšpekciji ali pa s tem zagrozi direktorju, dobil boš vse brezplačno.

TUDI PRI HRANI SE TO DOGAJA, KAJ MISLITE ZAKAJ SO ENE STAVRI TAKO POCENI

Mi smo v baumaxu pred nekaj leti kupili silikon za kopalnico. Mojster je tuš lepo zasilikonal, potem pa se par dni ni in ni posušil. Nakar pogledamo na embalažo in se izkaže, da je že ne vem točno kolk čez rok. So nam zamenjali za novega, samo to ni poslovnost, je bilo teba vse še enkrat razdret in ponovno zasilikonat. Zato bodite previdni pri roku trajanja, ne samo pri hrani, tudi drugje.

Za prijavo inšpekciji ti izdelka sploh ni treba kupit. Poleg tega jih ne bodo samo opozorili, plačati bodo morali kazen. Zato se jim naslednjič ne bo splačalo lepiti starih nalepk čez, ampak bodo nekaj dni pred iztekom roka raje ponudili to barvo po posebno ugodni ceni in z napisom – pred iztekom roka (kot je zakonsko predpisano). Tarnati na forumu ni še nič… mi smo tisti, ki moramo ukrepati!

Irena Irena kje ti živiš jaz ne jamram tukaj samo opozarjam, če ne opaziš državni organi sploh ne dalajo kot bi morali ilegalne drag dirke, pa vsi vedo pa noben nič ne naredi. Mebles podjetje v stečaju milijonske vsote lastnik odpre novo firmo pred kratkim, spet država dopušća, Orion…… pa še bi lahko našteval. Lahko rečeš edino hvala, ker sem tukaj napisal pa ne zaradi trgovine al pa barve vendar zato, da bo nekdo, ki je prabral tole mogoče v kakšni drugi trgovini posvetil čas pregledovanju roka uporabe in si tako prišparal muke z inšpekcijo in pa vračanjem artikla.

New Report

Close