Najdi forum

Hojla. Jaz imam recimo postavljeni dve strani: ena je pick up lines , druga pa plastic surgery topic. Gor so seveda reklame, pa me zanima, ali je možbo – potem ko je nekoč denar na PayPal-u dobiti ta denar v Slovenijo tako, da ne gre preko bančnega računa!? Račun imam namreč zablokiran…
Zelo vesel bom odgovora!

@peseljster
to ti je napisalo zato ker nimaš nič denarja na kartici in ti paypal nemore zaračunat 1.50€ daj denar na kartico in jo še enkrat potrdi!

Plačat sem hotel 1060 € . Pa mi zmeraj zavrne plačilo. Ne vem zakaj,
na računu imam stanje, razen če ima to kaj veze z limitom
Master Card. Mislim da imam 600 €. Je že imel kdo probleme s tem ?

Pri prodajalcu sem naročil en proizvod, on zahteva plačilo preko PayPal-a in mi da svoj mail. Ko mu nakažem denar mi sporoči, da se je zmotil in mi da nov mail. Jaz na PayPal-u kenslam plačilo (in še enkrat plačam na drug – pravi mail) in oni odpišejo, da je kenslano plačilo in da je bil denar nakazan nazaj na mojo kreditno kartico….Ko nasledni dan pogledam na klik ugotovim, da denar ni bi nakazan nazaj. Ali to nekaj časa traja, al sem pušnu? Hvala za odgovor.

Mogoče pa vam to pomaga : [PRIROČNIK] Pay Pal za telebane
#276783 – 25.03.2008 13:51 Zelo dobro razloženo!

pozdravljeni mene pa zanima rada bi si kupila jakno in to preko aliexpressa in ta prodajalec ima paypal in mi je poslal e naslov kako naj to placam nevem postopka in ce je to varno ce si po e naslovu placujes ce dobis denar nazaj ce robe ni

E-bay ima čudovito varovalo. In sicer; če kupiš robo, a robe ne dobiš, v 45 dneh ti prodajalec MORA ali poslati ali vrniti denar. V nasprotnem mu avtomatsko VZAMEJO denar!!
Kako ga vzamejo? Za PayPal moraš imeti eno od kartic (Mastercard ipd). PayPal vzame iz naslova Mastercarda, ta pa vzame iz naslova tekočega računa.

Sicer pa, če hočeš, lahko pomagam pri nakupu. Lahko pišeš na [email protected]

Polistaj malo po teh straneh http://www.boskorules-paypal-SLO.com , najdes vse odgovore o placilo PAYPAL, in dodatnem zasluzku

ima kdo izkušnje z nakazili na PayPal račun iz tujine. prodajam namreč neko stvar na bolhi in se mi je jevu tip iz italije in amerika in mi želi nakazat denar- malo sem skeptična ker je to le 1.700 eur.

meni se je zgodilo isto ko se je javil kupec iz tujine in želi da bo plačal preko Pay Pala in pravi da je to storil . Plačal naj bi še za transport in Pay pal sporoča do so sredstva bila nakazana vendar da moram najprej jaz nakazat denar za transport in nato da bodo sproščena celotna sredstva … zelo čudno
ima kdo kakšno izkušnjo na to temo …

prosim za informacijo koliko časa moram čakati da dobim mojo kodo za paypal. kartico sem preko spleta naročila v prvi polovici decembra, nanjo sem nakazala 89 E in do danes še nisem prejela kode ki omogoča nakupovanje. pisala sem na paypal a odgovor je vedno da bom dobila štitimestno kodo…ali lahko ukinem paypal in zahtevam vrnitev nakazanega denatja? hvala za odgovor

po novem ne rabiš kreditne kartice za plačilo preko paypala. glede nakazila pa je takole …jaz imam nlb klik in pač tam dam add founds in me preusmeri na nlb klik njer upišm pač dane podatke ki mi jih je dal paypal in mi tisti znesek ki sem ga navedem tudi nakazejo gor na paypal …. jst plačujem z paypalom kar dosti stvari in me se ni razočaral in sem z njim zelo zadovoljen

po novem ne rabiš kreditne kartice za plačilo preko paypala. ker je paypal postal partner z trustpay podjetjem…samo daš add founds instantly. glede nakazila pa je takole …jaz imam nlb klik in pač tam dam add founds in me preusmeri na nlb klik njer upišm pač dane podatke ki mi jih je dal paypal in mi tisti znesek ki sem ga navedem tudi nakazejo gor na paypal …. jst plačujem z paypalom kar dosti stvari in me se ni razočaral in sem z njim zelo zadovoljen…

New Report

Close