Najdi forum

Lep pozdrav!

Zanima me vsi tisti,ki imate prikolice v kampih,koliko znaša pavšal za celo leto?Ali je potrebno plačati zimovanje posebej?Kaj je všteto v pavšal?
In iz vaših izkušenj,ali se splača imeti prikolico,mislim predvsem iz finančnega vidika?
Dejansko sem razmišljala in računala,da,ko gremo na morje za apartma in hrano zapravimo okrog 1000 eurov,pa recimor,da gremo še kakšen vikend kam in,ko vse to seštejem pridem do izračuna,da dam zraven rajši še tistih par sto evrov in imam prikolico in sem vsak vikend na morju.
No,sej vsak ima drugačno mnenje,ampak ne vem kaj se bolj izplača,ali pa vsak vikend s šotorom na morje,sam to pa tudi ne vem,če bi kej dost proftirala.

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Pozdravljena!

Nas pride pavšal 1800€. V ceni je všteta elektrika, sanitarije. Vode nimamo na parceli. Ko smo na morju, plačava samo še TT, kar je 7 Kun na dan.

Tudi midva sva tehtala- bi sploh imela prikolico- 2 sezoni jo imava sedaj( prej pa sva jo imela še z enim parom- samo to ni to). Želela sva jo že prodati (recesija), samo potem res, pride poletje, sonce, vroče, prijatelji na morju… In kaj je lepšega kot; v petek po službi dvigneš otroke v vrtcu in si že na poti v tvojo prikolico (ne v kak rabljen app.). Najpomembnejše pa je da sta otroka “nora” na morje in camp. Ta mala me čisto vsak dan, ampak res čisto vsak dan vpraša, kdaj bomo šli na morje. Komaj 2 M je minilo ko smo prikolico dali na zimovanje- to stane pri nas še cca. 100€, pa jo tudi jaz že pogrešam.

Stroški so pa tako- čez vikend vzamem kar doma iz hladilnika- saj jemo na morju enako kot doma, kupimo še kakšno pijačo. Če pa ne bi šli na morje, bi pa sigurno po izletih hodili, pa v živalski vrt, pa na bazene po gljivice in bi na koncu še več zapravili.

Zračunala sem tudi da sva bila letos z mojim na morju- od aprila do sept. cca 57 dni- vikendi, dopust, otroka pa še 14 dni več- s starimi starši.

Upam da sem ti kaj pomagala pri odločitvi.
Lep dan

Nas stane 2000 eur v Rovinju, parcela, elektrika, zimovanje 100 eur. Kampiranje ni vec poceni, a je zelo udobno in nam se posebej prav pride, ker smo tako blizu Hrvaske in gremo lahko, kadar nam srce pozeli. Res, da vsako leto pride kar nekaj stvari, ki nam prav pridejo v prikolici, a ko si enkrat kampist, se ti vsede v srce in tezko zamenjas za 4 stene. V kampu vedno spoznavamo nove ljudi, se druzimo s starimi znanci, uzivamo na zraku in svobodi 😉

Če ti je v veselje letovati vedno v istem kampu, potem je pavšal odlična rešitev. Če pa si bolj pustolovskega duha in rada eksperimentiraš, spoznavaš nove kraje, nove ljudi, navade, potem pač ne. To je tako nekako, kot pitje vina. Jaz kupim steklenico tistega, ki mi tisti trenutek zapaše. Nekdo drug pa celo življenje s strastjo pridelujejo in pije le enega. Kaj češ, sto ljudi, sto čudi. Je pa res, da smo slovenci tradicionalno menda manj naklonjeni spremembam.

Lahko vprašam v katerm kampu plačate 1.800€ za pavšal?

Hvala, LP

New Report

Close