Najdi forum

Pozdravljeni!Sem v 37.tednu nosecnosti in me zanima ce bi bilo kaj narobe ce bi sedaj poskusila turisticno pastetoali jetrno

Ja kaj pa je sploh lahko narobe? valda če ti paše kr jej!

Pašteta sicer ne spada med najbolj zdravo hrano, kar verjetno veš, a zaradi ene paštete te ne bo konec, tvojega majčka pa tudi ne.

ja ne vem ker na zacetku so tako paniko nekateri zganjali zaradi jetrc,pastet,…ne vem da bi blo s otrokam nekaj narobe.Ne vem

No saj to sem mislila.Kaksno ne pa da bi jo zdej vsak dan.Saj ce tako gledamo nobena hrana ni prav zdrava se nekatera voda ne,pa glih tako vse pobasemo.NO hvala pa lep sobotni vecer.

Jaz sem v 11 t nosečnosti in jem jetrno in tudi turistično pašteto. Paštete kupljene v trgovinah ne škodijo plodu oz. otročku. So dobro predelane. Bolj nevarne so domače paštete, ki jih strežejo na kakšnih kmečkih turizmih in prodajajo v domačih prodajah.

kaj pa krvavice? moj bi jih zelo rad jedel,a jaz nevem,če jih lahko?

Mislim, da lahko brez skrbi ješ pašteto. Meni je celo na zadnjem G pregledu (26t) ginekologinja rekla, da lahko jem jetrca 1x na teden (za boljšo kri). Jaz jem pašteto bolj redko, če pa že, je to puranja.

Punce prosim ne komplicirajte-jejte vse, kar je toplotno pridelano in kupljeno v trgovini! Seveda tudi krvavice! meni je G rekel, da ker sem prebolela toksoplazmo lahko tudi tatarca jem, tako da sem ga sigurno že 5x jedla v tej nosečnosti, pa v prejšni tudi, pa je vse ok! ne verjemite vsem vražam!

Ojla vse nosečke.

Jaz jem vse kar mi paše tako da tudi kakšna pašteta se znajde v želodčku 🙂 ful mi je dobra turistična – tunina.
Sicer to zdaj ni vsak dan a ne 🙂

Lep pozdrav.

S.20t.

New Report

Close