Najdi forum

PASJI HOTELI

Pozdravljeni!

Ali imaste kakšne informacije v zvezi s pasjimi hoteli? Ali kdo ve za kakšen dober pasji hotel, kjer psa ne ruknejo le v boks, ampak se ima vsaj malo lepše???
Moj pes namreč spi na postelji in na kavču, stalno vandra z nami, vendar letos žal ne more z nami na dopust. Prav groza nas je, ko ne vemo, kam bi ga dali. Je pes manjše do srednje rasti, zato si res ne predstavljam, da bi ga dali v boks in na prosto. Pes je navajen crklanja in velike pozornosti.
Najbolje bo, da ostanemo doma, oziroma, da mu zopet podredimo dopust.
Ima kdo kakšen vspodbuden nasvet?
Ali morda kdo ve, kako vpliva morska voda na pasjo dlako in kožo? Ali je potrebno psa sprati vsakič, ko pride iz morja?
LP!

Zivjo,
ja moj pesjan je preživel res prijeten dopust pri Branki (Ognjena) in v hotelu Perun, kjer je bil kralj hiše (v obeh hotelih, da ne bo pomote). Tako pri Branki kot pri gospodu Pircu je bil v hiši, čeprav imata oba pesjake. V obeh hotelih je tudi ogromen ograjen vrt-travnik, kjer se psi po mili volji natekajo in naigrajo. Mojemu je bilo prvi teden ali dva prav dolgčas po hotelu, kar tak melanholičen je bil, pa skoz je pred vrati čakal, kdaj bova šla ven, ker je bil očitno tam ves čas zunaj oziroma je hodil ven in not kot mu je pasalo (se pravi, da je bil ziher skoz zunaj). Trma mala!

Pozdravljen!

Z možem se v letošnjem letu nameravava malo bolj resno ukvarjati s sprejemanjem psov v času dopustov. Nekaj smo jih poleg mačk in pritlikavega zajca gostili tudi lani in mislim, da je bilo zadovoljstvo obojestransko. Drugače smo več let vzrejali, poznamo pse in predvsem jih imamo zelo radi – poleg drugih živali. Živimo na kmetiji, brez bližnjih sosedov in brez bližine ceste (še do nas pridete peš, ha, ha!). Ograjeno imamo par tisoč kvadratov dvorišča in še kakih 8 hektarov pašnikov, kamor hodimo na sprehode in so lahko psi vseskozi izpuščeni. Že v lanskem letu smo imeli prilizjenčke v hiši in seveda povsod zraven nas, tako da je triletni sin zvečer ogorčeno vpil, naj dam psa v kočo, ker je gostja spala na naši zakonski postelji – česar nismo dovolili niti našim mrcinam, ki imajo drugače prost vstop v hišo. Če vas še kaj zanima, nas lahko pokličete na 040 618 635 ali 634, lahko pa tudi na 05 3883 636 ampak zvečer, ker smo čez dan bolj “na svobodi”.

New Report

Close