pasji frizer
Pozdravljeni,
Imam svojega prvega psa pa me zanima zakaj imajo nekateri pasji frizerji fuuul reklame… Nekatere pa komaj dobiš… Spraševala sem eno gospo na sprehodu po frizerju in mi je telefonsko narekovala iz njenega gsm-ja, ampak z opozorilom o čakalni dobi!?!? A je to isto kot z dobrim avtomehanikom? Ker pri tem frizerskem salonu ali studiu kakorkoli že, nimajo nič reklame in skoraj 2 meseca čakanja na termin…
Torej kje naj se naročim?
Lep pozdrav!
Tor in Katja
Naj že kar takoj povem, da nimam predloga, ker po pasjem frizerju nimam potrebe 🙂
Našega poleti ostrižem sama, ker zanj ni predpisane razstavne frizure (je mešanček) ne želim si pa “šnavcer” striženja na njem.
Pa tole ni propaganda za striženje doma. Vem, da ni vedno lahko in da se psa hitro naredi izredno čudnega 🙂
Poznam nekaj primerov, ki telo ostrižejo sami, glavo pa potem peljejo strišt k frizerju. Poznam tudi nekaj uspešnih razstavnih psov, ki so se jih lastniki naučili striči doma in to opravijo (po njihovem mnenju) bolje kot frizer, ker je veliko bolj individualno.
A lahko prašam za katero pasmo gre (je pa vprašanje iz čistega firbca in nič drugega)?
Ne vem kako je z ostalimi frizerji. Ampak jaz vozim k frizerki, ki ima uradno salon za pse. Nikjer pravzaprav nisem zasledila reklame za njen salon, ampak se je tudi potrebno predhodno naročiti. Cca 1 teden prej…. včasih še več. Ampak je pa res, da se jaz zmišljujem in vedno vozim psa na striženje popoldne oz. proti večeru. Najbrž je pa to prime-time za pasje frizerje?!
Ravno kar se je odprl nov pasji salon v Ljubljani, z dolgoletnimi izkusnjami in ljubeznijo do zivali