Najdi forum

pasji frizer

V Ljubljani in njeni okolici iščem prijaznega in predvsem kvalitetnega frizerja za pudlje.
Stare senilne ženičke, ki psa prej nafilajo s pomirjavali odpadejo.
Prisim za informacije.

Lp, Roza

G. Klemenčič. Dela zadaj za stadionom za Bežigradom. Telefon: 01 5344-094

Tina Kos, Jamova cesta 9, tel: 426-24-43

Mojca Svetličič

Ljubljana, nasproti BTC-ja

031 321 863

Po sedmih letih sem še vedno zadovoljna, le termin je včasih problem…

V okolici Kamnika. Pasji frizer Šapek. Tudi frizerka ima kodre. Načeloma ni čakanja.

Mi vozimo našo zverino na Vrhniko v pasji salon Moj Kuža. Gospa, ki striže je zelo prijazna, striže super, psom ne daje pomirjeval pa še cene ima zelo ugodne, tako da ne zamenjamo.
Telefon 041 373 986

Hmmmm… Mene pa resno zanima, če kdo res pusti svojega psa pri nekom, ki mu tala pomirjevala?

Mene pa zanima, kako je sploh možno postriči (ne obriti) psa na pomirjevalih? Tak pes po mojem ne sodeluje.

Pa si zraven med striženjem?

Pozdravljeni,

Imam svojega prvega psa pa me zanima zakaj imajo nekateri pasji frizerji fuuul reklame… Nekatere pa komaj dobiš… Spraševala sem eno gospo na sprehodu po frizerju in mi je telefonsko narekovala iz njenega gsm-ja, ampak z opozorilom o čakalni dobi!?!? A je to isto kot z dobrim avtomehanikom? Ker pri tem frizerskem salonu ali studiu kakorkoli že, nimajo nič reklame in skoraj 2 meseca čakanja na termin…

Torej kje naj se naročim?

Lep pozdrav!

Tor in Katja

Naj že kar takoj povem, da nimam predloga, ker po pasjem frizerju nimam potrebe 🙂

Našega poleti ostrižem sama, ker zanj ni predpisane razstavne frizure (je mešanček) ne želim si pa “šnavcer” striženja na njem.

Pa tole ni propaganda za striženje doma. Vem, da ni vedno lahko in da se psa hitro naredi izredno čudnega 🙂

Poznam nekaj primerov, ki telo ostrižejo sami, glavo pa potem peljejo strišt k frizerju. Poznam tudi nekaj uspešnih razstavnih psov, ki so se jih lastniki naučili striči doma in to opravijo (po njihovem mnenju) bolje kot frizer, ker je veliko bolj individualno.

A lahko prašam za katero pasmo gre (je pa vprašanje iz čistega firbca in nič drugega)?

Hja… Ker je frizerjev malo in ker to delajo v prostem času, je pač treba čakat. Kaj točno tu ni jasno?
Lahko ti jaz postrižem psa, če je tak, da ga znam. Samo boš tudi morala čakat, ker se mi vsaj še 2 tedna pač ne da :p

Ne vem kako je z ostalimi frizerji. Ampak jaz vozim k frizerki, ki ima uradno salon za pse. Nikjer pravzaprav nisem zasledila reklame za njen salon, ampak se je tudi potrebno predhodno naročiti. Cca 1 teden prej…. včasih še več. Ampak je pa res, da se jaz zmišljujem in vedno vozim psa na striženje popoldne oz. proti večeru. Najbrž je pa to prime-time za pasje frizerje?!

imamo zelo živahno psičko, pšenični terier , ki se ne mara strič, niti česat( razen za ušesi, kjer tudi njej paše!) zato sprašujem za izkušnje lastnikov , ki imajo psa s podobnim karakterjem, kako preko te travme, seveda brez pomirjevala. Sicer je psička ubogljiva in prijazna.

Ravno kar se je odprl nov pasji salon v Ljubljani, z dolgoletnimi izkusnjami in ljubeznijo do zivali

Najboljši pasji frizer: Moj kuža na Vrhniki. Delajo z velikim občutkom, vidi se, da imajo radi pse. In dobro naredijo :).

Smo sprobali že nekaj salonov v LJ, enkrat probali tu na Vrhniki (smo dobili bon s popustom) in od takrat ne menjamo več!

[code]
grgo
Re: pasji frizer

03.02.13 06:55
Ravno kar se je odprl nov pasji salon v Ljubljani, z dolgoletnimi izkusnjami in ljubeznijo do zivali
[/code]

dolgoletnimi izkušnjami… hahahahahaha

New Report

Close