Najdi forum

pasja napadalnost

Imam skoraj 3-letno rottweilerko, ki se do drugih psov obnaša precej nenavadno. Do nekaterih je zelo prijazna, nobenih težav, do drugih pa… Če je na vrvici, sploh popolnoma znori, laja, vleče k psu, hlasta okrog sebe ( enkrat me je ob hlastanju že oprasknila z zobmi). Do nekaterih psov pokaže agresivnost tudi, če ni na vrvici. Zanimivo pa je, da se do ljudi vede vedno zelo prijazno, celo preveč prijazno, začne se valjati po tleh in se hoče božati. Sicer obvlada sedi, prostor, poleg, tačko, glas, stoj in ostale osnovne ukaze, a včasih je tako radovedna in razposajena, da že sekundo po ukazu pozabi, kaj ji je bilo ukazano.
Kaj lahko storim, predvsem v zvezi z napadalnostjo do nekaterih psov?

Pokliči za pomoč Branko Hobič, pasja šola Ognjena. Njen telefon je: 041-721-262. Z vseljem ti bo svetovala, kako in kaj! Jaz sem imela podobne težave z našim kraševcem in z Brankino pomočjo smo ga nekako porihtali. Samo vztrajnost in doslednost sta važni.
Veliko uspeha!

Lahko poklices tudi Martina Simoncica, ki ima s takimi problemi veliko izkusenj in jih uspesno odpravlja. Potrebno pa bo veliko dela, casa, potrpezljivosti in doslednosti. Telefon 041 683 411.

Je mogoče sterilizirana? Napada samce ali samice?

Tudi jaz sem slišala, da je pasja šola Ognjena zelo OK. Pa še cenejša je od osatalih – vsaj po mojih podatkih.

LP-Tina

Živjo Tina !

Mi lahko prosim poveš kje se nahaja ta pasja šola me zelo zanima,zdaj kupujem psa.

LP,MiG

HOJ!

To je pasja šola OGNJENA, vodi jo Branka Hobič. Njen telefon je: 041-721-262.
Nahaja se ob stari cesti proti Vrhniki. Mislim, da se imenuje kraj Sinja gorica.Najbolje pa je, da pokličeš Branko ali pa ji pišeš na njen naslov [email protected] in zagotovo ti bo odgovorila.
Veliko veselja z bodočim kužkom ti želim. Ne izpusti pasje male šole, ker je resnično potrebna!

Lep pozdrav!!!!!

Tina

New Report

Close