Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Pasja hrana iz LIDL-na

Pasja hrana iz LIDL-na

Jaz kupujem že nekaj časa Mercatorjeve konzervice za mačko, pa je zdrava in zadovoljna. A, kot pravite, vsak mora svojo žival opazovati, kaj ji odgovarja in ima rada. To so naši mali otroci. 😀

ja pa ja mi mački kupujemo iz lidla pa je cist zadovolna vesela pa debela(ne preveč)

Saj so ponavadi vsi zadovoljni pri vsej soli in ojačevalcih okusa. Manj zadovoljni so kasneje, ko jim začnejo ledvice odpovedovat. Pa lastniki tudi, ker je dietna hrana svinjsko draga.

LOL, moj stric ima pitbulko, ki je stara 17 let, pa sem ga vprašal s čim jo hrani pa je rekel da s Chappyjem. Drugi kolega zlati prinašalec 14 let na Pedigreju.

Tko da, kdor želi kupovati SUHO hrano za 200 € za vrečo naj izvoli. Pred 20-30 leti si lahko sanjal takšne brikete kot Hofer/Lidl…

Moj pes dobi po fensi šmensi briketih drisko-poskusil TOW, Acana, neke švicarke bio 16v…, sedaj težav ni več s poceni briketi…

Seveda ne, ker je navajen na šrot. Hrana se menja postopoma. Katerakoli.
Drugače pa – a lahko kakšno fotko od 17-letne pitbullke vidimo? Tako za zanimivost, ker to bi bil že skoraj fenomen 🙂

ta veterinar pa je mojster hrane! Eukanubo…preberite si kaj pise v sestavi…

Mesa nikol ni bilo in ne bo…plus vseh ostalih ojačevaclec in svinjarij

New Report

Close