Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Pasivno služenje

Pasivno služenje

Pozdravljeni,

zanima me kdo od vas prakticira ali verjame v uspešnost oziroma sploh zaslužka na straneh kjer klikaš reklame? Namreč jaz sem bil pred letom dni proti tem stranem, nisem verjel da ti sploh kdo izplača. Nato sem rekel da bom sprobal na lastne oči kako je s tem. In res je
ravno prejšnji teden sem izplačal 10€ na svoj PayPal račun :). Vem da nekateri ne marate tega, pišem zgolj zaradi dveh stvari. Informativno me zanima koliko od vas verjame v to in koliko od vas prakticira to? Tisti ki prakticirate lahko nas kaj naučijo ali pa se preko njih prijavimo, tisti ki ne verjamete…no, lahko poskusite:).

Če želite sprobati vas prosim, če se prijavite preko mojega linka, tako bom od vas dobival nekaj centov, v zameno pa vam jaz nudim pomoč. Ta stran deluje na principu klikanja, ne potrebujete druge pod seboj da služite,
če imaste ljudi pod seboj je samo dodaten plus zaslužka, ni pa nujen. Jaz sem brez ljudi uspel priti na 10€ na mesec (skoraj, je še v testiranju). Sedaj pa bi rad stestiral z ljudmi.
Če ste za, mi pošljite email in vam bom bolje razložil ali odgovoril na vprašanja ter vam poslal link za prijavo. Pošljem lahko tudi dokaz o uspešnem prenosu denarja.

Odločitev je vaša, bi pa prosil za odgovore na vprašanja:)

Lp

aja, pozabil prilepiti mail:). Za vsa vprašanja in prijavo mi pošljite mail na: seen.000 (afna) gmail.com

New Report

Close