Partnerstvo in odnos 17let
Skupaj sva 17 let. Se brez otrok. Jaz 8 let ze z drugim partnerjem. Prvotni fant je bil krasen ko sva zacela pri 16ih potem pa nekako nisva skupaj odrasla. Jaz sem v tem casu dostudirala in magistrirala on je trgovec. Že na zacetu je komunikacija predstavljala tezavo, a pri 16ih tega ne vidis. Pri 20ih si ze toliko zaljubljen da morda se manj. Kot takrat 26letna punca sem se en dan ‘le poljubila’ ali vrnila poljub prijatelju ki me razume, dojema, je popolen za skupno zivljenje… je nastal problem. problem je pa se vecji, ker je manj privlacen kot fant. Poleg tega ima se 5cm manj kot jaz in je s tem res majehn moski. Sem z njim, skoraj bolj zivim z niim kot s fantom, je moja sorodna dusa, ampak fant je zgovornejsi, lepsi in visji. Prihranite komentarje kot so: si pleha zaradi visine… morda … a ob prijatelju se ne pocutim varne, kako bi me dvignil cez prag, ne pocutim se zenstveno ko me objame, ceprav je seks fantasticen. Nekaj manjk. Ob njem se zenska pocuti kot gorila. Vse kar imam oprijemljivega je s prijateljem ceprav se ob njem v druzbi ali sama ob objemih, in podobnih momentih pocutim grozno (kot slon) pa imam 167cm. S fantom imava skupaj se podjetje … on ima trgovino s katero mu pomagam jaz se redno sluzbo. Sama ce ostanem ne bi mogla urejati vseh stvari saj se nisem pripravljena odpovedati sluzbi da bi vsaki bolnisko menjala kot sef, ob pa ni sam sposoben biti sef da njemu pustim trgovino- vsak zaposleni pove, da je tu le zaradi mene saj se on ne zna pogovarjati vendar le obsoja, ponizuje itd. Komunikacija s fantom je res na dnu. Ne dojame, ne razume, obsoja, sika, ne zna se pogovarjati, kima ko mu zugas… pa
Ne ve tocno zakaj…a krasen za pogledat, zgovoren, zabaven, v druzbi privlacen zabavljac.
Prijatelj pa je cisto nekaj drugega. Sicer prevec zaprt, majhen, nezgovoren v druzbi, v privat pa vse kar si lahko zenska le zeli. S kom imeti otroke, se torej postarati?
Ne obstaja sorodna duša in ne obstaja prijateljstvo med spoloma. Nobeden od njiju ti ni dovolj všeč, a če že zbiraš med njima, se odloči za lepšega in bolj uspešnega, saj te privlači, za razliko od tega drugega, ki je samo emotivna opora v vajinem odnosu in obupanec, ki toliko let čaka da te osvoji. Najboljše bo če oba odsloviš in si najdeš enega, ki te bo privlačil in ti posvečal dovolj pozornosti.
Daj prosim pusti oba, da si najdeta partnerico, ki bo dejansko imela interes za njima, ne pa nekoga, ki vodi seznam s + in – in potem tehta koga bi bilo bolje imeti.
In sebi daj priložnost, da se z nekom dejansko povežeš in ti takih seznamov ne bo treba delati niti v glavi, kaj šele da bi potem druge rabila spraševati o tem, kateri plusi so več vredni.
Boš vsem trem naredila uslugo.
Nebodi klasična ženska, morda to in živi življenje!!.Klasičarka ima v programu,da najde partnerja, ki jo osemeni, pol ne sme več pogledat drugega itak ne,bog ne daj, in pol s tistim lepo vzgajata otroke do konca svojih dni. Zaprte so pol , dodeljene enemu,otrok pa ji spije še tisto energijo, ki jo še je preostala od napetega življenja. Hja ta softver je klasičarjem v pisal bog zaradi nadaljevanja vrste. Kaj pa vem, ali na koncu življenje podeli on tut kako nagrado, ker so izpolnili njihovo poslanstvo na zemlji.Kaj pa vem. Če boš izbrala drugo pot, boš lahk uživala vedno, morda celo dolgo z dvema. Vedno polna energije in ostane vse kot je. ČE pa vsi 3 en za drugega še celo veste, pol pa ste tak najsrečnejši, kar vas je. In zapomni si-ko boš, če boš izbrala enega, bo drugi jezen odšel, zdaj pa maš oba,ki sumim,da ju imaš rada. Pa oprosti, če moji nasveti niso iz katoliških pridig.LP
Imaš vse kar potrebuješ. Preskrbljena si, zadovoljena si, to je to. Pazi samo da tvoj ne posumi.
Leže se resda vse pogliha, je pa res neokusno ko je moški manjši od žensk, meni tudi to nikakor ne potegne.
Vse imaš težko, je pa bolje da imaš moškega s katerim sta preskrbljena in se zabavaš drugje, kot pa da si z enim revežem s katerim te je sram stopit na cesto.
PA naj jih imajo, če jim paše.PA izkoristijo ta čas, ko je cvet v razcvetu, pol v domu za upokojence jih več nišče ne obišče, razen otrok, ki so dolžni poskrbet za starše…Faušija morda. VEm težko je to, na ene se lepijo kot mravlje na med, druge pa se še trudijo, pa delajo pubeci ovinke okol njih. Življenje ni fer in nikol ne bo. No lahk je fejk tema, se pa to dogaja, sam vseen malo je na varnost tut dobro pomisliti ob takem početju.