Najdi forum

partnerski odnosi

Spoštovani

Imam namreč težave z parnerskimi odnosi in sicer z možem . Imam namreč občutek, da ga ne spoštujem dovolj. Imam namreč občutek, da vse kar naredi naredi narobe. Da imava zelo različna mnenja o različnih stvareh. Če kaj poskušam spremeniti pravi, da hočem, da je vse po mojem. Veliko se skregava
zaradi vzgoje otrok. Jaz bi rada vzgojo bolj na vzgojen načim on pa bolj na trd način. Zato tudi otroci pravijo, da je oče bolj strog.
Ko sva se zapisala na plesne vaje je potem, ko je prišel domov moral vzeti Apaurin, ker mu ni šlo dobro od rok. Bojim se da je konec najinega zakona.
vendar skrbijo me otroci,ki to kar nepre poslušajo. Jaz sem zaradi tega že malo v depresiji, in jemljem tudi antidepresive. Ne vem kaj naj naredim. Pravijo mi vsi naj bom bolj flegma. Toda kako, ko se mi zdi, da mož naredi skoraj vse narobe.
Pravi, da se me že boji in , da naredi kaj samo , še zaradi mene, da bi mi ustregel. Jaz Pa tega nočem. Rada bi , da bi sam od sebe recimo peljal otroka k zdravniku, brez, da bi mu jaz rekla. Ne vem ali pa mogoče ni dorasel temu.
Pogovorila sva se že velikokrat, vendar 14 dni je v redu, potem pa zopet skušam kaj spremeniti in je že ogelj v strehi. Pravi, da se bo poskušal spremen. , da pa ne gre tako naglo.

Kaj naj naredim, sem namreč že pošteno obupana.

Ali mi lahko podate mogoče tel številko organiz ki se ukvarja z partnersiki odnosi, .
In ali mislite, da se na tem področju da kaj spremeniti.

Hvala že v naprej.

Tina

Mislim, da bi se morala z možem več pogovarjati. Si mar že pomislila, da ima tudi on kakšne težave v življenju? Daj mu moči, dvigni mu samozavest ! Poskušaj strpno z njim, razloži mu vse situacije in predvsem, kaži mu veliko ljubezni in potrpežljivosti. Včasih ljudje pridemo v tak položaj, kot je sedaj tvoj mož in verjemi, nujno potrebujemo pomoč, ne pa zbadanje in zvišeno postavo partnerja ! Rešita svojo vezo in imejte se radi, kažite medsebojno ljubezen pred otroci, ki to nujno potrebujejo ! Pa veliko sreče !

Clovek lahko samo sebe spremeni. Ce bos ti nekaj pri sebi spremenila, se bo tvoj moz tudi spremenil. Mogoce pa tut ti nimas vsega prav. Ce pa vanj drezas, se logicno pocuti ogrozenega.
A tebi ne bi blo grozno, ce bi te nekdo hotel na vsak nacin spremeniti?
Poskusaj se sprijazniti, idealni moski ne obstajajo. Ostane ti le realnost.

New Report

Close