Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Partnerska in družinska posvetovalnica partnerska posvetovalnica, terapevt, psiholog v okolici Nove Gorice

partnerska posvetovalnica, terapevt, psiholog v okolici Nove Gorice

Pozdravljeni,
tudi sama se soočam z različnimi težavami, ki me oddaljujeo od prave življenjske sreče. Že več kot leto dni se namreč bojujem s pretiranim ljubosumjem, izpadi jeze in slabo samopodobo. Spoznala sem, da sama tem težavam ne bom kos, zato bi rabila pomoč strokovnjaka…

Zanima me, če v okolici Nove Gorice sploh obstaja oblika pomoči kot je npr. partnerska posvetovalnica, terapevt, psiholog?

Hvala in lep pozdrav

*Ljubiti je biti*

Pozdravljeni!

V Novi Gorici, na Sveti Gori, se lahko obrnete na terapevtko Matejo Karaševec. Kontaktna telefonska številka: 041 862 469.

Mir in dobro!

Melita Čerček, spec. ZDT Zakonski in družinski inštitut Novo mesto [email protected] tel.: 07 33 21 133

Zelo dober družinski in zakonski terapevt je tudi Miha Kramli v Zdravstvenem domu Nova Gorica.

Pozdravljeni,

Odprtje tega naslova je staro že pet let, a da ne bom odpirala nove teme pišem kar tu, ker imam isto vprašanje.

Je v okolici Nove Gorice kakšen dober, terapevt, mogoče, da ima kdo pri njim tudi dobre izkušnje?

Hvala za informacije in LP

Spostovani,

medtem, ko cakate na odzive uporabnikov, si lahko ogledate seznam[/url] nasih ZDT centrov po Sloveniji s povezavami do njihovih spletnih strani.

Vse dobro na vasi poti,

Edin Durakovic
skrbnik posvetovalnice

- - Edin Duraković, STUDIO SIMBALEIN Center za kulturo in terapijo odnosov Ljubljanska c. 15, 1293 Šmarje-Sap t: 030 689 656 e: [email protected]

Pozdravljeni,

odgovorila bi Svobodni, da priporočam terapevtko Jernejo Dimec Bratina, ki ima center Novo upanje v Ajdovščini.

Več informacij pa dobite na njeni spletni strani: http://www.novoupanje.si/ .

New Report

Close