Partnerka me ne privlači
Erik36, 06.11.2021 ob 06:29
Prejšnji vikend smo imeli žur za Noč čarovnic in debata je nanesla na eno od njenih prijateljic, ki zaradi dela ni mogla priti. Izvedel sem, da si želi otroka. Izkoristil sem priložnost in sem ji v torek poslal anonimno pismo, v katerem sem ji omenil, da mi je zelo všeč in si želim biti z njo. Ona mi je všeč že dalj časa.
Ti si pa res en model. Živiš z eno, ki nima kam, tebi pa sploh ni všeč (sicer vizualno, kaj pa drugače?), hočeš drugo pa ji to ne upaš povedati in ji pišeš anonimna pisma.
Pa saj nisi več osnovnošolec. Tisto kar imaš nočeš, kar pa bi imel pa si ne upaš imeti.
Lahko njeni prijateljici za valentinovo pošljem čokolado in kartico z zapisom, da mi je zelo všeč in se podpišem. To pismo je bilo sploh prvič da sem ji dal vedeti, da mi je všeč.
Partnerka mi vizualno ni privlačna. Sicer se je izboljšala situacija glede njene posesivnosti, me več ne nadzoruje za vsako malenkost, toda to ne pomeni, da se na dolgi rok vidim z njo. Že tako mi ni z njo do seksa, raje masturbiram. Tukaj je še kup stvari, zaradi katerih z njo nočem nikoli imeti otrok.
Od začetka oktobra je ona spet študentka, je šla naprej študirat. Na faksu se je ujela z nekim 19-letnikom in glej, jaz sploh nisem ljubosumen. Dol mi visi, če bi imela kaj z njim.
Erik, ti si res zanimiva oseba. Ni mi jasno kje in v katerem svetu živiš.
Pišeš, da si partnerkini prijateljici po Noči čarovnic v torek, to bi bilo nekje v začetku novembra, poslal anonimno pismo. Malo dalje pa govoriš, da si ji že povedal, da ti je všeč in si ji poslal čokolado in se podpisal. Menda za Valentinovo. Valentinovo je 14. februarja. Če prav razumem, je vmes devet mesecev, ko ti ni odgovorila na prvo, podpisano pismo. Zato si poslal anonimko.
Res zapleteno razmerje. Ta, ki ti ne odgovarja na podpisana pisma in darila v obliki čokolade, se zaplete z mlajšim 19 letnikom (to sklepam po tem ko si napisal, da je kolegica tvoje partnerke, verjetno je nekje njene starosti in je pričela ponovno študirati), tebi pa je to vseeno, pravzaprav nisi ljubosumen. Pa kaj sploh hočeš? Verjetno niti sam ne veš. Bo pa kar držalo, da je posredi kup stvari, ki jih nisi napisal, se pa z logičnim sklepanjem da ugotoviti marsikaj.
Partnerko sem spoznal konec avgusta 2019 in težave z njeno posesivnostjo so bile že na začetku. Sčasoma mi ni več bila vizualno privlačna, mi je pa v oči padla njena prijateljica. Prejšnji vikend smo imeli žur, kjer so se moja in njene prijateljice pogovarjale o njej. Ena od njih je omenila, da si želi otroka. Da bo situacija jasna, ženske, ki mi je všeč na žur ni bilo, ker je imela delovno soboto. Izkoristil sem priložnost in ji poslal pismo, da mi je všeč in da bi si nekega dne želel biti z njo.
Poleg tega, da mi partnerka ni privlačna, z njo ne morem imeti otroka še zato, ker nočem za tasta nekoga, ki je od nekdaj socialni problem, izgleda kot brezdomec z ljubljanskih ulic in živi v razpadajoči hiši brez kopalnice, stranišča in tople vode. Hiša razpada na vseh koncih. Ima to srečo, da v tem delu države zelo redko dežuje. Ker ko, jim dež pada na glavo. Sem že moral dvakrat iti z njim sredi noči od otoka do otoka s kontejnerji, iz katerih je pobiral odpadno elektrniko in papir, da na ta način napraska 20 € mesečno.