Najdi forum

Zal so tudi taksni v zrelih letih in niso nesamozavestni, samo hranijo svoj ego, rabijo ogromno pozornosti…tezko se spremenijo, tako, da ne bo konec sveta, ce bosta slucajno sla narazen, pusti si cas in bos videla, ne rabis na vrat na nos zakljuciti…ce pa nikakor ne bo slo pac gresta vsak svojo pot. Ne dajaj mu veselja s svojim ljubosumjem, ker s tem mu le potrjujes kako brez njega ne mores in ti bo prej usel.

Oprosti ampak to se meni bere kot navadna pravljica. Če se pa motim in je res tako kot si napisala pa si najdi psihološko pomoč, ker imaš zgleda osebnostno motnjo.
Najprej pišeš, kako si zaljubljena vanj in si ne moreš predstavljati da on s teboj počne stvari, ki jih je počel z bivšimi in kako ne preneseš, da se ti bivša posmehuje itd itd – totalno ne samozavestno
V naslednjem postu pa kako sexy si, poosebljena dominanca, dobro situirana ženska bla bla bla…….

Naj me nekdo popravi če se motim ampak samozavestne ženske se navadno z bivšimi ne obremenjujemo. Tudi moj mož ima zelo “pestro” preteklost pa je kot mali mucek od kar je z mano. Je sicer probaval kje so mi meje na začetku (dopisovanje z drugimi) ampak sem ga hitro na realna tla postavla ali grem jaz ali “prijateljice”. Je pa res, da pa najina zveza ni samo enostransko odpovedovanje iz njegove in zahteve iz moje strani. Hkrati ga tudi poslušam in upoštevam njegove želje. Tudi midva sva oba precej dominantna, močna karakterja ampak sva po določenem času spoznala, da sva si enakovredna in sva se oba spustila “na tla”. Od takrat dalje zveza super funkcionira. Lahko se pogovarjava o vsem, ker sva “team”. In ja vem za vse njegove pretekle “ljubimke” vem, da je v prejšnjih zvezah vedno varal in sem tudi sigurna da mene ne vara. Možno, da me je na začetku zveze čeprav trdi, da me ni. Ampak to niti ni važno, zakaj bi drezala v nekaj kar me ne boli….. Pomembna je sedanjost in to da imava za prihodnost enake cilje. Če se bo pa kdaj vrnil na stara pota pa j*bat ga si bo sam kriv. Se pa s tem ne obremenjujem in ne razmišljam o tem že v naprej. Saj ni edini moški na svetu, pa tudi brez se da dobro živet.

Namesto, da en drugega delata ljubosumna pa se greta nevem kakšne igrice se raje vsedita skupaj in si položita karte na mizo. Oba jasno postavita vajina pričakovanja ampak ob enem tudi koliko in kaj sta pripravljena vložit v zvezo. Samo na tak način bo zveza uspela in se bo razvijala. Vse ostalo je zapravljanje časa in živcev. Komunikacija je potrebna, ker on ne vidi v tvojo glavo in prav tako ti ne v njegovo. Če se bo pa izmikal in ne bo želel sodelovati boš pa vsaj vedela na čem si.

Če prav razumem, sta se drug drugemu hvalila s kom sta bila. Zakaj že?
Dejansko te je zanimalo, kakšne njegove bivše zgledajo?
Kaj ima moški, ki se lahko pohvali s sexy bivšimi kakšno posebno dodano vrednost?

Aja. Pa 40 sta stara, oba brez otrok in oba super sexy?
Wtf?
Tudi če si res huda bejba, se očitno tega niti malo ne zavedaš, ker imaš samozavest na – 100%. Tvoj dedc je pa debil na kvadrat.
Samo to je in nič drugega.

Kako glupo mora to zgleda, da gledata skupaj profil ne njegovih bivših. Kaj te je zamenjal za Best frenda al kaj? To so moške teme, ne pa partnerske.

Oba sta prtišjena!

Seveda so bivše/bivši vedno malce merodajni in dajejo tudi neko realno sliko partnerja.

Če vam je izgled pomemben in ste za številko višje od vseh bivših, ste torej lahko pomirjeni.

Če vam je pomembna vsebina, pa je potrebno razumeti, da je partner postal tak človek, kot je prav zaradi točno te poti, ki jo je prehodil. Vsaka bivša, vsak bivši je sooblikoval življenje partnerja. Pri vsakemu se je lahko kaj naučil.. na prijeten ali manj prijeten način.

V najboljših partnerstvih bodo partnerji posledično vedeli ogromno o bivših. Ne zaradi neke nesigurnosti izgleda ali vohunjenja, temveč zaradi odkritih pogovorov, ki jih znata voditi. Človek pred vami je mozaik preteklosti. Brez poznavanja pretklosti, ne poznate svojega partnerja.
Ste tam le zaradi zunanjih pokazateljev premoženja, izgleda itd.

De omnibus disputandum..

Če sta skupaj šele dve leti imata pred sabo še dovolj časa in lahko vse uredita. Če se pogovarjata o bivših je to dobro za vajin partnerski odnos. Ti si samo malo nervozna, probaj to svojo nervozo zmanjšat. Nič ti ne bo ta ženska naredila. Ona si išče svojo pot v življenju ti pa si zdaj s tem fantom in se mu lahko zdaj ti najbolj posvetiš.

S pogovorom in s tem da ga boš gnjavila kako ti grejo one na živce ne boš mogla rešiti ali preprečiti to da se jih on ne bi spomnil. Saj po dveh letih ne moreš pozabiti partnerja s katerim si bil prej skupaj, ker to so še precej ”sveži spomini”.

Jaz se z mojim partnerjem o bivsih pogovarjam že od začetka, sva že nekaj časa skupaj, sedem let, ampak on se recimo dostikrat tako kar naenkrat spomni in mi pove kakšno zgodbico o bivši, ali pa ga jaz kar sama kdaj vprašam, recimo kako dolgo sta bila skupaj s tisto o kateri si mi takrat razlagal in pa o tem kako je bil sex z njimi, to je res zanimiv del pogovora, sploh sem bila presenečena, kaj vse mi je povedal. Tako ga lažje razumem kakšne izkušnje ima od prej v partnerskih odnosih. Včasih naju pogovor odnese nazaj do osnovne šole ko so še tiste res prve otroške ”zaljubljenosti”, listki sporočilca med poukom, prvi obiski drug pri drugem ko mu je sošolka prinesla zvezke. Toliko je teh spominov in kar ne moreš verjet da se skoraj vsa imena spomni, še podrobnosti opiše kako je katera izgledala, kaj je imela oblečeno, kaj sta se pogovarjala, kje sta se dobivala, skoraj bi lahko na podlagi tega rekla, da moški nikoli ne pozabi bivših. Meni tak pogovor ni nič narobe, nasprotno me zelo veseli. S tem spoznavaš svojega partnerja.

Kako nora si ti . Že iz napisanega se to zelo lepo vidi . Ona je naravna, spontana mogoče ni lepa kot ti ( čeprav tebe nismo videli) . On bo po vsej verjetnosti še kdaj naskrivaj odšel k njej , če že ne hodi . Tukaj sploh ni pomebno kako ženska izgleda in koliko je stara .,včasih moški odide drugam ker čuti posesivnost in norost svoje partnerke . Očitno ni tako zelo napačna če je tvoj bil z njo .

Cudno zvezo imata midva, da si takole bivse drug drugemu pod nos meceta.

tako kot si bosta postalal tako bosta spala.

New Report

Close